29.11.2013 Kirjakahvilan kokeellisen musiikin klubi: Sigma (HKI) ja Regenbot

Aloittaja ambientwelt, 08:34:46 - 15.11.2013

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

ambientwelt

Sigma ja Regenbot Turun kirjakahvilan kokeellisen musiikin klubilla perjantaina 29.11.2013 kello 19:00

https://www.facebook.com/events/480175982099122/?ref=22

Vuonna 1997 perustettu Sigma on elektronista äänimaisemamusiikkia soittava duo, jonka muodostavat helsinkiläiset Mauno Tuominen ja Petri Frestadius. Pitkän olemassaolonsa aikana yhtyeen musiikkia on kuultu useilla pitkäsoitoilla, radiokuunnelmissa ja taidenäyttelyissä sekä useissa erityislaatuisissa konserteissa.

Alkuvuodesta 2013 ilmestyneellä Sleep of the Shadow -levyllä Sigma esitteli itse rakennetun Electronic Music Box -syntetisaattorin. Syntetisaattorin erityispiirteenä on sattumanvaraisten sähköpulssien tuottaminen, joiden johtaminen elektroniseen äänilähteeseen tuottaa osittain sattumanvaraista musiikkia. Kirjakahvilan illassa yhtye luo osittain sävelletyn ja samalla sattumanvaraisuudelle paikan jättävän äänitilan, jossa herätetään henkiin vanhojen syntetisaattoreiden lämmin ääni ja sielu.

http://sigma2.bandcamp.com

Regenbot on turkulaisen taideopiskelija Heikki Takalan artistinimi, jonka puitteissa hän tekee elektronista musiikkia. Kokeellisen musiikin klubilla Takala loihtii pääosin yhdysvaltalaisen Make Noise -yhtiön moduuleista kootulla modulaarisyntetisaattorilla elektronisen äänenmuodostuksen mahdollisuuksia luotaavan esityksen.

http://soundcloud.com/regenbot

Tapahtuma on ilmainen ja ikärajaton.

Turun kirjakahvila sijaitsee osoitteessa Vanha suurtori 3, Brinkkalan sisäpiha, 20500 Turku.


[EDIT: Siirsin oikealle päivälle kalenterissa. -mod.]

ambientwelt

Kokeellisen musiikin klubi lähestyy... Perjantain soittoaikataulu klo. 20:00 Regenbot ja 20:45 Sigma. Levymusiikista huolehtii klo. 19:00 alkaen ambientwelt.

Vekenator

Äääh... Pahat päällekkäisyydet perjantai-iltana. Varsinkin kellonajallisesti. Tää ois kiinnostanu taas todella paljon (viime klubi oli veri jees!), mutta tällä kertaa TVO vie voiton koska Romutus on pakko nähdä.

Täys support ja hatunnosto kuitenkin kokeellisen musan klubille!

papu

Lainaus käyttäjältä: Vekenator - 00:25:41 - 28.11.2013
Äääh... Pahat päällekkäisyydet perjantai-iltana. Varsinkin kellonajallisesti. Tää ois kiinnostanu taas todella paljon (viime klubi oli veri jees!), mutta tällä kertaa TVO vie voiton koska Romutus on pakko nähdä.
Ai pers... Tevikselläkään ei oikeen pysty siirtään myöhemmäks aloitusta.

karol

Kokeellista musiikkia tänään! Päällekkäisyyksistä huolimatta tervetuloa!

Soittoajat: klo 20 Regenbot ja klo 20.45 Sigma.