Marssi Monsantoa Vastaan 25.5

Aloittaja egge, 23:14:04 - 22.05.2013

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

egge

Kokoontuminen lauantaina 25.5. klo 12.30 Turun Kauppatorille ja marssimaan aloitamme klo 13.

"Tiesitkö että geenimuunnellulla soijalla ruokittu suomalainen sian- ja siipikarjan liha päätyy sinun ja läheistesi ruokapöytiin? Suuret suomalaiset rehunvalmistajat ovat ottaneet geenimuunnellun soijan käyttöön.

GMO-tuotteiden pitkäaikaisista terveysvaikutuksista ei ole riittävää tieteellistä tutkimusta, joskin tutkijat ovat yhdistäneet GMO:n vakaviin terveysriskeihin kuten syöpäkasvainten kehittymiseen, hedelmättömyyteen ja sikiövaurioihin. Jos et halua että kehosi toimii koelaboratoriona, näytä mielipiteesi marssien.

Osallistumalla Monsanton vastaiselle marssille näytät päättäjille ja elintarvikeyhtiöille, että haluat pitää suomalaisen luonnon ja lautasesi puhtaana. Samana päivänä Monsantoa vastaan marssitaan 36 maassa yli 336 paikkakunnalla - Helsingin lisäksi myös Turussa, Oulussa ja Vaasassa. Kutsu mukaan perheesi, kaverisi ja työkaverisi. Mitä enemmän meitä on, sitä todennäköisemmin vaikutamme niiden yritysten päätöksiin, jotka harkitsevat GMO-rehun käyttöönottoa."

Kotisivu: http://www.geenimanipulaatio.fi/
Face: https://www.facebook.com/events/307536046042485/

egge



egge

Täähän meni ihan jees, vaikka osallistujia ei ollut kuin sen 60-70 henkeä, hellsingissäkin kuulema oli 300+ osallistujaa. Suuressa maailmassa sitten toki oli näitä tuhansien ihmisten mielenosoitukset joista on ollut kivaa katsella kuvia tänään. Meteliä onnistuttiin kuitenkin pitämään ihan kiitettävästi ja toki mieltä lämmitti "ulkopuolisten" peukuttaminen ja kannustavat kommentit marsin aikana :) ja pysähtyihän ihmisiä jonkin verran puhumaan meille ja kuuntelemaan puheita sitten torilla. Kaveri kun kävi baarissa tän jälkeen sanoi et siel oli miekarin nähneet kuulema keskustelleet keskenään aiheesta. Hyvä niin!

En edusta järjestäjiä millään tavalla, mutta kiitos omalta osaltani kaikille paikalle saapuneille :-*