1981 "In the Dead of the Night" 7" - nyt ulkona!

Aloittaja hyöy, 17:26:19 - 08.05.2013

« edellinen - seuraava »

hyöy

Tämmöinen on nykyään olemassa! 1981 "In the Dead of the Night" 7". 4 biisiä, joista kaksi on uusia ja kaksi demolta tuttua biisiä nykyisellä kokoonpanolla esitettynä. Hintaa olisi yhtä paljon kuin biisejä eli NELJÄ. Posteineen tämä levy on euron lisää eli VIISI, mutta totta kai toimitan Turussa käteen joteskin. Jos kiinnostaa niin postia osoitteeseen prfitr@gmail.com. Privaviestien lukemisesta ei ole takuita, koska en käy täällä niin usein...

Myyn distroille levyjä myös tietty! Katso postiosoite yllä, mutta ottanen yhteyksiä kysymättäkin ainakin niihin tahoihin, jotka multa edellistä levyä otti.

Lisäksi löytyy vielä aikaisempaa 1981 sinkkua muutama kappale, joita olen säästellyt tätä päivää varten. Niillä hintaa VIISI, mutta biisejä vain KAKSI.

Kiitos!

papu

Demon biiseihin tullu mukavasti lisäeloa toisen laulun myötä! Hauskana yksityiskohtana ihastelin tyylikkään näköisiä liituraitoja kansien sisällä kunnes tajusin ettei arkkia oltu vaan leikattu oikeesta kohdasta.

hyöy

Joo noin pääsi käymään, mutta tyylikkäät liituraidat on tyylikkäät liituraidat! Et tiedäkään kuinka pettynyt olin aluksi, mutta käänsin asian voitoksi, ja nyt tykkään niistä. Ja bändiläisetkin tykkää.

... Eiku siis suunniteltu juttuhan tämä oli! Mm!