8.-11.6. Brinkkalan piha: Mariska ym. @ Urbaani kesäloma

Aloittaja kuka tahansa, 06:40:16 - 23.05.2011

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

kuka tahansa

Ei ehkä mitenkään erityisen alakulttuurista settiä näillä festareilla, mutta kun on kuitenkin kulttuuripääkaupunkihankkeesta kieltäytyneen Kirjakahvilan järkkäämä tapahtuma, niin kaipa tätä sopii täällä mainostaa. Ja olihan Mariska sentään Oheisvasarassa aikoinaan!

ke 8.6. Ville Leinonen & Majakan Soittokunta, Suleeka. 7/8€.
to 9.6. Yona & Pienet Liikkuvat Pilvet, Nopat. 6/7e.
pe 10.6. Mariska & Pahat Sudet, Iron Chef Quartet. L9/10e.
la 11.6. Doctors' Special, West Coast Blues. L6/7e.


Lainaa8.6.2011 Ville Leinonen & Majakan Soittokunta, Suleeka. Liput 7/8e.

Alati uusiutuva Ville Leinonen esiintyy Urbaanissa kesälomassa uuden yhtyeensä Majakan Soittokunnan kanssa. Yhtyeen kokoonpanossa esiintyvät Villen lisäksi Janne Lastumäki, Joakim Berghäll, Matti Härkönen sekä videotaiteilija Jonne Pitkänen ja miksauspäällikkö Teemu Markkula.

Suleeka on folk-kvartetti, joka omien sanojensa mukaan "laulaa lauluja toivottomille vallankumouksellisille".

9.6.2011 Yona & Pienet Liikkuvat Pilvet, Nopat. Liput 6/7e.

Laulaja-laulunkirjoittaja Yonan ensimmäinen pitkäsoitto Pilvet liikkuu, minä en julkaistiin 2010. Esikoisalbumilla on kuultavissa vivahteita vanhoista suomi-iskelmistä, kansanlauluista sekä virsistä, joista Yona on imenyt vaikutteita. Toisaalta hänen lauluissaan on myös vaikutteita urbaanista musiikkimaailmasta, hiphopista ja reggaesta. Urbaanissa kesälomassa Yona esiintyy trionsa, Pienten Liikkuvien Pilvien kanssa. Yonan toinen albumi Vaikenen laulaen ilmestyi toukokuussa.

Helsinkiläis-turkulainen Nopat sai herkällä pop-musiikillaan runsaasti radiosoittoa ja huomiota pääkaupunkiseudulla. Nyt Nopat viimeistelee syksyllä julkaistavaa debyyttialbumiaan. Urbaanissa kesälomassa kuullaan tuliaisia studiosta.

10.6.2011 Mariska & Pahat Sudet, Iron Chef Quartet . Liput 9/10e.

Mariska & Pahat Sudet yhdistelee musiikissaan poppia, jazzia ja iskelmää. Kokoonpano: Mariska (laulu), Jaakko Jakku (rummut), Klaus Suominen (keyboards), Luis Herrero (basso).

Iron Chef Quartet on nuoremman polven jazzyhtye, joka esittää modernilla otteella sovituksiaan standardi- ja fuusiokappaleista sekä omia sävellyksiään. Yhtye välttää jyrkkää kategorisointia ja pyrkii tekemisissään keskittymään erilaisten tunnetilojen ja sointivärejen metsästämiseen sekä musiikin rajojen etsimiseen ja ylittämiseen. Useissa kappaleissa kuullaan jazzille tyypillistä soittajien välistä impulsiivista kommunikointia, mutta rytmisesti saatetaan liikkua niin funkin, drum´n´bassin, latinalaisten sävyjen kuin rockinkin maastoissa.

11.6.2011 Doctors' Special, West Coast Blues. Liput 6/7e.

Doctors' Special on 80-luvun puolivälissä perustettu turkulainen blues-yhtye. Laulajaharpisti Eero Gullichsenin ja kitaristi Risto Gullichsenin luotsaama poppoo esittää Chicago-tyyppistä rouhevaa rhythm'n'blues-musiikkia. Tunnusomaista tälle ryhmälle on menevätempoiset kappaleet, virtuoosimiset soolot ja tuhti rytmipolitiikka. Ohjelmistossa kuullaan paljon klassikkoja, Tohtoreiden muokkaamina versioina. Nämä blues-kirurgit eivät leikkaa ohi!

Antti Karinevan ja Judo Jalavan ympärille rakennettu West Coast Blues on ahkeralla keikkailulla noussut musiikkidiggaripiirien suosioon. Yhtye esiittää bluesklassikkoja ja omaa tuotantoaan.

mirosol

Lainaus käyttäjältä: kuka tahansa - 06:40:16 - 23.05.2011 Ja olihan Mariska sentään Oheisvasarassa aikoinaan!

Heh! Muistaakseni olen nähnyt sen ekan keikan kahdella laulajalla silloin 95 tai joskus.
"No such thing as innocence" Profane Geometry - harrasteblogi ja levyhylly.

niilo pielinen

Lainaus käyttäjältä: mirosol - 21:31:04 - 23.05.2011
Lainaus käyttäjältä: kuka tahansa - 06:40:16 - 23.05.2011 Ja olihan Mariska sentään Oheisvasarassa aikoinaan!

Heh! Muistaakseni olen nähnyt sen ekan keikan kahdella laulajalla silloin 95 tai joskus.

Muistaakseni myös pari kerta nähny, ja pari ep löytyy minihyllylt. Toisiaan en oo ikina kuullu sitä mitä hän teki myöhemmin, eiks oo jottai räppiki tehty? Tai tekeeks vielä?
...Speak finnish like Tarzan, write it like Cheeta...

http://www.last.fm/user/tiitusnakke