la 28.5. Brinkkalan piha: SANTTU KARHU & TALVISOVAT (rus) + Ritm-G

Aloittaja kuka tahansa, 06:22:54 - 23.05.2011

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

kuka tahansa

SANTTU KARHU & TALVISOVAT (RUS)
+ Ritm-G

lauantaina 28.5. klo 20-24
Brinkkalan piha, Vanha Suurtori 3, Turku

K-18, liput 4/5€

Suomi-Venäjä-seuran järkkäämän Pikku Pietarin piha -festivaalin iltaklubilla klo 20-24 esiintyy karjalainen Santtu Karhu & Talvisovat (RUS) ja turkulainen suomalais-venäläinen rockyhtye Ritm-G. Liput 4/5€, ennakkoon 16.5. alkaen Kirjakahvilasta & Suomi-Venäjä-seuralta.

Santtu Karhu & Talvisovat VV:llä pari vuotta sitten:
http://www.youtube.com/watch?v=IOZYpAvlOCU

Lainaus käyttäjältä: WikipediaSuomen konserteissaan yhtye on esittänyt kappaletta nimeltä "Suomi takaisin"

kuka tahansa

Päivittelin vähän linkkejä ja lisäsin hienon liven Vastavirralta parin vuoden takaa.

Lainaus käyttäjältä: Albert WitchfinderNo voi saatana!!! Just EILEN tulin Turusta takas Lohjalle... mutta kyllä mun hommien takia EHKÄ ois pitäny muutenkin tulla. Siltikin tän vuoksi olisin kyllä saattanut jäädäkin. Kiinnostaisi kovasti, mut valitettavasti nyt sit jää väliin! Olisin ehdottomasti tullut! Santtu Karhu on mahtava!!!

mirosol

#2
Yllättävää kyllä. En osannut odottaa oikeastaan mitään. Polkaisin paikalle, kun olin kerran nukkunut koko päivän. Oli pakko päästä vähän ulos, niin miksei tänne. Lipunmyynti oli juuri lopetettu, kun pääsin paikalle. Otin kaljan ja istuin. Huomaamatta jalka oli tahdissa mukana. Jos jokin asia on selvä, niin se että nämä miehet vetävät omaa musiikkiaan välittämättä mitään siitä mikä myy tai kiinnostaa ketään. Asenteesta täysi 10, musasta vahva seiska ja kylmästä säästä vitonen. (Meinasin tämän jälkeen pyörähtää gracelandissa mulkoilemassa Haavistoa - jäi näkemättä. Sen verran pahanenteisen junttia jengiä eikä yhtään tuttua, niin tulin tähä Alvariin ottamaan 'matkaevään' ja sitten polkien takaisin kotio.)

EDIT: korjattu typot - tuosta puhelimesta kun ei ole näppikseen ihan samaa tuntumaa kuin täältä kotoa...
"No such thing as innocence" Profane Geometry - harrasteblogi ja levyhylly.