Turun alueen bändejä / Local bands

Aloittaja kuka tahansa, 15:37:34 - 22.05.2011

« edellinen - seuraava »

Joachkkim

PEHEMOT - Turkulaista minimalismirämyä ja poliittista meukkaamista, pyytäkää keikalle.

https://pehemot.bandcamp.com/releases

ruumis

Jos tätä joku päivittelee (mikä ois jees homma) niin Varattu on lopettanut.

Listaan vois lisätä Raamattu-bändin. Nopeaa hardcorea ja biisit kertoo kaikista tavanomaisista mutta tärkeistä jutuista kuten ihmisten ja eläinten oikeuksista. Perustettu 2017

Puuha peten lippa lakki

Sammuneet Katulyhdyt on kans lopettanu 2016 tai 2017

karol

Lainaus käyttäjältä: Puuha peten lippa lakki - 16:41:17 - 25.04.2018
Sammuneet Katulyhdyt on kans lopettanu 2016 tai 2017

Harmi! Vaikka täytyy kyllä sanoa, että joskus kuulosti vähän turhan paljon vanhalta Klamydialta, tosin yhdelle vanhalle kaverille se oli nimenomaan positiivinen asia.

Puuha peten lippa lakki

Lainaus käyttäjältä: karol - 13:38:43 - 09.05.2018
Lainaus käyttäjältä: Puuha peten lippa lakki - 16:41:17 - 25.04.2018
Sammuneet Katulyhdyt on kans lopettanu 2016 tai 2017

Harmi! Vaikka täytyy kyllä sanoa, että joskus kuulosti vähän turhan paljon vanhalta Klamydialta, tosin yhdelle vanhalle kaverille se oli nimenomaan positiivinen asia.
Joo, aika moni on tuohon verrannut ja ymmärrän kyllä vaikka ite en voi sietää minkään aikakauden Klamydiaa :D

avis

ketju on ehkä epäaktiivusuutensa vuoksi menettänyt merkitystään mutta itsellänihän olisi toki tuhat rojektia mitä voisi listailla

papu

Lainaus käyttäjältä: avis - 14:56:51 - 02.08.2020
ketju on ehkä epäaktiivusuutensa vuoksi menettänyt merkitystään mutta itsellänihän olisi toki tuhat rojektia mitä voisi listailla
Aloituspostausta ei oo kolmeen vuoteen päivitetty joten se ei merkityksellinen tässä kohtaa, mut ite ketju kyl varsin oiva bändistään kertomiselle. Julkaisut-osio tietenkin luonnollinen mainostuskanava, mutta ei välttis kaikilla oo nauhoitettua kamaa.

Eli bändejä tiskiin siis 8)

Sillankorva

#127
Uusi bändi, vanhaa musaa:

https://youtu.be/GfTiYOtvFu4

Instagram: @sillankorva_band

avis

#128
vois vihdoin aktivoitua kunnolla täällä, ja "vähän" myöhässä tuutata listaakin eetteriin... elikkäs:

DEATH BASKET (grind/noise/jazz/mögä) https://deathbasket.bandcamp.com 2018-

vokaalit englanniksi kaikesta mikä maailmassa on pielessä. joskus saksofoni tai trumpetti mukana. keikat vaihtelee 5-15 minsan grindiseteistä torvijazznoisesekoiluihin. eräänlainen "kulttibändi".

VIRHE (grindimaustettu powerviolence/powerviolencemaustettu grind) https://virhe.bandcamp.com 2020

huudot suomeksi elämisen hankaluudesta, itsestään ja muista huolehtimisen tärkeydestä ja kaikesta mikä maailmassa on pielessä. voksuissa LAUA RIP-laua (runous, räp, witch house, jne: https://lauarip.bandcamp.com). tästä on tykätty yllättävän paljon.

TAPPOUHKAUS (hardcore tms) [ei vielä julkaisuja missään] 2022

yhden keikan yksityistilaisuudessa jo soittanut bändi, jota perustaessa lähtökohtana oli rytmihäiriön "ihmisiä kuolee" biisi ja saundi. lyriikat kieli poskessa kirjoitettua edgyilyä asioista jotka ottaa pannuun, mutta mikään hassuttelubändi tää ei kuitenkaan ole. kasettijulkaisu on ollut suunnitteilla vuoden alusta asti, toivottavasti tän vuoden aikana sais jo pihalle.

HAUTAUS (primitive noise doom sludge) https://hautaus.bandcamp.com/ 2021

tyylinmuutoksesta johtuen ei vielä mitään bandcampissä, mutta sinne on tulossa näytebiisi lähiaikoina. rummut, basso, möly -trio, eli samankaltanen instrumenttikattaus kuin romutuksella mutta musa on hidasta lanausta. lyrical themes: kuolema, kuoleminen, ruumiit, jne.

SONIC TORTURE (noisecore) https://sonictorture.bandcamp.com 2019-

noisecore-duo. ei oo vielä soitettu yhtään keikkoja. eipä oo toisaalta kukaan kysynytkään. julkaisuja on monta. ei mitään huumori-noisecorea...

CONDOM RAMSEY (noisecore/noise/avantgarde) https://condomramsey.bandcamp.com/album/- 2019-

todellakin huumori-noisecorea. bändi perustettiin sillä ajatuksella, että kaikki "treenit" äänitetään ja laitetaan nettiin. jo pitkään epäaktiivinen muttei kuopattu, pari keikkaakin vyön alla. tarkoitus ois tehdä jossain kohtaa vähän enempi "tosissaan" musaa myös. linkattu, viimeisin julkaisu on ehkä ainoa mitä voi suositella kuunneltavaksi, se on oikeastaan jopa hyvä.

siinä varmaan kaikki mainitsemisen arvoiset, muut projektit on vielä niin vaiheessa ettei tarvi vielä huudella. mutta onhan tossakin jo vaikka mitä, heh...

e. alotusvuodet lisätty!

ruumis

Olis kyllä makiaa jos alotusviestin listan sais päivitettyä! En jaksa nyt kuitenkaan listata omia "uusia" pändejä  8)

avis

Lainaus käyttäjältä: ruumis - 15:37:24 - 14.04.2022
Olis kyllä makiaa jos alotusviestin listan sais päivitettyä!

totisesti! varsinkin keikan buukkailu hommissa paikallisa bändejä miettiessä tuntuu että pyörii aina samat bändit mielessä, kun ei yksinkertaisesti tiiä mitä kaikkia on edes olemassa.

papu

Oiskos ideaa jos tuon aloituspostauksen listan ryhmittelisi bändin perustamisvuoden mukaan? Näin uudemmat bändit erottuisivat listasta paremmin ja vanhoihin jo lopettaneiden kohdalle voisi merkitä bändin lopettaneen.

papu



papu

Aloituspostaus päivitetty ja ketjussa esitellyt bändit lisätty. Mahdollisesti tää vuosilukujen mukaan listaaminen on helpoin keino ylläpitää tota listaa. Täytynee tuolta lopettaneiden bändien topikista ehkä yhdistellä tähän noita. Ihan mielenkiintoinen historiikki tulee, vaikka aika rajallinen onkin.