to 24.1. Klubi: Rotten Sound, Victims, Kovaa Rasvaa, Speedtrap

Aloittaja papu, 19:19:49 - 16.01.2013

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

Rotte

Lainaus käyttäjältä: papu - 13:53:16 - 24.01.2013
Lainaus käyttäjältä: niilo pielinen - 13:51:12 - 24.01.2013
Papulle:mee
Montakohan omaa kaljaa sais salakuljetettua farkkujen taskussa :-X Vai onks tuolla tummat tunnit tämmösenä päivänä?
Tummat tunnit alkaa vast puolelt yöltä.

niilo pielinen

Rotten Sound, Victims, Kovaa Rasvaa ja Speedtrap oli selvästi illan parhaat bändit!!! Ei tarvi enempää höpöttää.
...Speak finnish like Tarzan, write it like Cheeta...

http://www.last.fm/user/tiitusnakke

Vekenator

Kovaa Rasvaa oli aivan hellllllvetin hyvä! Eka kertaa tuli nähtyä vasta nyt. Turun parhaimpia bändejä kevyesti. Speedtrap oli taas niin vitun järjettömän kovanluokan koohotusta, että piti lähtä sen jälkeen kotiin koska ei mikään Victims tai Rotten Sound tunnu enää yhtään miltään tommosen jälkeen.

torre

kovaa rasvaa oli kova, muttei yhtä kova kuin raisiossa. liian selkeät saundit, eli kuuli liian hyvin mitä tyypit soitti ;). mut hyvä meno, varsinkin laulajalla.

speedtrap oli heviä, ihan ok sellaista ja hyvä kitaristi. tuli nuoruusajat mieleen, en muista milloin olisin viimeks nähny oikeaa kirkumiskeikkaa.

victims oli hyvä. tuntui välillä että rutiinilla mennään, mutta mitenköhän sen välttää jos on kymmeniä vuosia soittanu yhdessä. pirunsarvimerkkiposeeraukset ja muut miehisyydensymbolit oli vähän ... äh.

rotten sound oli tosi hyvä. ei siitä pääse yli eikä ympäri, vaikkei ollu kauheasti odotuksia. tietty yleisönläheisyys välispiikeissä ja eleissä, symppistä kun olis voinu olla rokkistarailuakin. joku 6-7 vuotta kuitenkin vierähtäny sitten viime näkemän.

mukavan näköinen pitti myöskin, paitsi työntelijät ja nyrkkeilijät sais mennä helvettiin. nimim. pilalle mennyt napalm death-keikka kun joku taklas takaapäin nurin niin et löin pään lavan reunaan.

Rotte

Lainaus käyttäjältä: torre - 11:23:37 - 25.01.2013
mukavan näköinen pitti myöskin, paitsi työntelijät ja nyrkkeilijät sais mennä helvettiin. nimim. pilalle mennyt napalm death-keikka kun joku taklas takaapäin nurin niin et löin pään lavan reunaan.

No nyrkkeilijät helvettiin joo, mut eikös toi töniminen kuulu sinne?
Kerro meille miten pitissä pitäis elämöidä, mua meinaan hämää nyt?

torre

kyllähän siellä kontaktia pitää olla, mutta jos esim. otetaan vauhtia ja juostaan kädet ylhäällä lattian halki toisen päälle niin on vaan ärsyttävää. ts. ei mennä musiikin mukana, ei pogoilla, yritetään pelkästään osua toisiin. eli pitti ei pyöri. kaikenlaiset pitin etikettisäännöt ovat hassuja, ja kaikenlainen niistä poikkeaminen, innovatiivisuus ja huumorilla suhtautuminen ovat hyviä asioita. yks tärkeä perusjuttu on kuitenkin että ei ärsytä tai satuta toisia. minun näkemys, saat toki olla eri mieltä.