5.1. Ida-klubi, Kulmabaari - Lunar Outpost & Identiteettikriisi

Aloittaja mirosol, 07:41:28 - 21.12.2012

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

niilo pielinen

#15
Oli tosi mukava meininki. Molemmist bändist tykkäsin. Ihme ettei enää oo päässä se lunareiden biisi joka jää pähän pari päiväks joka kerta ku kuulee sen, tällä kerralla ei. IK kyllä rokkaa, ja toistan et miikkänen on turun paras punkrock-rumpali, huhu mikä meno sil on!
Kiva keikka, kiitos kaikille.
...Speak finnish like Tarzan, write it like Cheeta...

http://www.last.fm/user/tiitusnakke

maik spotifail


torre

paras IK-keikka jonka oon nähny ja kuullu, oikein yllätyin. tais jätkät olla just sopivassa soittokunnossa, niin sanotusti. ja lunareitten uus kokoonpano näytti toimivan myös.

salozka

Kiitosta bändeille! Tosiaan LP toimi hyvin ja bonuspisteet urkusoundista :) IK on omassa genressään tosi hyvä, veikkaan et tolle musalle löytyis paljonkin kuulijoita kun sitä saa oikeisiin paikkoihin jakoon.

Kiva keikkapaikka toi Kulmabaari, ja Ida-klubin illat ilmeisen hyvin löydetty bändienkin toimesta. Eilen kuulin et ainakin toukokuulle asti on jo illat varattuja (kerran kuussa) ja jonoakin ilmeisesti on. Hyvä kun on toimintaa sielläkin suunnalla :)

papu

Lainaus käyttäjältä: salozka - 19:26:02 - 06.01.2013
Kiva keikkapaikka toi Kulmabaari
Ite en kyl oikeen lämmenny. Tai luultavasti joku akustistinen tai muu "hiljaisempaa" meininki vois toimia, mut rokkikeikalle vähän kehno. Soundit oli tosin miellyttävät vaiks kuvittelin et ois voinu korvat räjähtää. Soitot toimi kyl kumpaisellakin bändillä.

En oo pahemmin tutustunu ennen tuohon Kulttuuriolohuoneeseen tai näihin Ida-klubeihin, mut näyttäis olevan hommat aika hyvissä. Siistiä et tässä paskakaupungissa saadaan kuitenkin ruohonjuuritason kulttuuria näkyviin!!