The Reality Show: A Candle in Hell 7"

Aloittaja Kukko, 18:03:53 - 12.06.2011

« edellinen - seuraava »

Kukko

7 tuumaa ja 6 minuuttia vihaa ja visvaa, mp3-lataus mukana
Julkaisijoina Raakanaama / Eternal Now Records / Psychedelica

Mustaa ja läpinäkyvää vinyyliä, jälkimmäistä vain julkaisijoilta

5€ kädestä käteen, toistaiseksi myös sis. postit. Paidan kanssa (myös posteineen) yht. 15€.
-> 6the6reality6show[å]gmail[.]com

http://therealityshow.bandcamp.com/


Nyt saa ainakin näiltä:

Raakanaama
Psychedelica
Pupu's Bistro
Tuska & Ahdistus
Combat Rock
Räkälevyt
Face Your Gods
JÄMÄ-distro
Rusto-Osiris
Airiston Punk-levyt
Plastic Idols
Ruori Records
Burning Bridge
Distroy records

Äxässäkin näköjään.

Livenä seuraavaks
ke 20.3. Pub Port Arthur +Horros, Abus
la 13.4.  TBA
su 14.4. Loose, Hki +Teething (NOR), Ravage Ritual

Kukko

Niijoo, sekä mustalla että läpinäkyvällä vinyylillä

Kukko

Värejä odotellessa... pävitin jakelumeininkejä. Keikoilta voi 7":n noutaa seuraavaks

19.8. Tku/?: Mutajaisen synttäribailut
23.9. Hki/Lepis

Kukko


Kukko

"Aika raa'an kuuloista hardcorea, jossa sekaan on heitetty raskaampia, välillä liki blacksabbathmaisia kohtia. Ja sanoitukset ovat levyn a-puolella niin vihaa ja väkivaltaa tihkuvia, että mennään jo hatecoren puolelle. Erittäin hyvä huuto tässä yhtyeessä, se saavuttaa ihan oikean kuuloista vihaa ja raivoa välttäen silti överiksi vedetyn karjumisen.
Hyvän hardcoren kyllä tunnistaa. Tämä on sitä. Mutta mahtaako seuraava levy olla jo jotakin raskaampaa ja hitaampaa vai malttavatko nämä miekkoset säilyttää nuo raskaammat osuudet vain sivuosassa? Sen näemme show'n seuraavassa osassa. Tässäkin taas yksi esimerkki siitä, että sen enempää yhtyeen nimi kuin levyn kansikaan ei ole kovin kiinnostusta herättävän tuntuinen, mutta hyvältä kuulostaa."

-AH, Toinen Vaihtoehto

Kukko

Jakelijoita päivitetty, jos tuolla näin paikallisfoorumilla ihmeemmin väliä on +mirosol kiitos arviosta

Kukko

"Sanotaan nyt vaikka näin, että joillakin bändeillä on taipumus yllättää kerta toisensa jälkeen. The Reality Showlla on ollut tähän mennessä kykyjä siihen, sillä ensimmäisen havaintoni tästä bändistä sain Hämeenlinnassa todella vimmaisella keikalla. Keikalta ostettu kasetti osoittautui pienine puutteineen hyväksi ostokseksi ja Vastavirrankin keikka jätti hyvän maun suuhun. Nyt ympyrä taas sulkeutuu, kun Vastavirralta ostettu seiskatuumainen on pyörinyt pitkin kesää ja syksyä levysoittimessani.

A Candle in Hell –seiskatuumainen on neljän biisin jyrähdys sitä samaa, mitä mainitulla demokasetillakin jo oli. Hardcorea soitetaan erittäin vimmaisella otteella, eikä kenellekään jää epäselväksi mikä bändi on tämän tunkion pomo. Metallia on mukana ehkä hieman vähemmän kuin mitä alunperin muistin, mutta The Reality Show päätyy silti hyvin aggressiivisiin ratkaisuihin, eikä blastbeatimainen kurmootuskaan ei ole täysin vierasta. Erikoismainintaa pitää antaa Kallen persoonallisesta karjumistyylistä, jolla mies erottuu muista vastaavanlaisen musiikin äänitorvista.

Näistä biiseistä vain Hecate on demolta tuttu tapaus, muiden biisien ollessa täysin uusia vetoja. Bändin kehittymisen tiukemmaksi sekä soittonsa että intensiivisyytensä osalta huomaa, sillä esimerkiksi Turn the Other Face on tolkuttoman ja järjettömänkin kova rykäisy. Se on pakko kuunnella pari kertaa peräkkäin, koska muuten pelkään saavani levyltä pahemmin turpaan kuin sen kuuntelemisen myötä. Tosin tällä kertaa on käynyt niin, että A-puoli taitaa murjoa B-puolta lahjakkaammin, vaikkei mistään suuresta tasonnotkahduksestakaan ole sinänsä kysymys.

Arvaan hyvin vahvasti A Candle in Hellin olevan helpommin saatavilla kuin yhtyeen aiemman kasetin. Suosittelen vakavasti A Candle in Helliin investoimista."

http://piparnakkeli.lammaszine.fi/2011/12/17/the-reality-show-a-candle-in-hell/

Kukko

Värivirhe-spesiaaleja vielä muutamalle nopeimmalle, snadisti vihertävästä "black smoke waxiin" tms.



Kukko

"Thrashing Finnish hardcore played in the American tradition with hints of crossover hidden inside heavy hardcore riffs. Super pissed, periodic blasting... I'm not trying to be a lazy reviewer here, but it's bare bones hardcore from Finland, it sounds really mad and the drummer sometimes throws blast beats into otherwise kinda fast songs, so what else I am supposed to say. Oh yeah, it's pretty damn good. I can say that. (WN)"

-Maximumrocknroll #342

Kukko

Nyt tulis seiskan ostajalle ajattoman tyylikäs nappi rotsin rinnukseen 

Kukko

Noi värivinyylit bändiltä loppu, Raakanaamalla on vielä.

Kukko

#12

Paita+7" yht. 15€
S-XL, ladyfit S-L

Normeista M:ää enää mustana.

Gildanin paitoja, joten esim. Fruittiin verrattuna M=L

Kukko

Paita+7" -tarjous voimassa niin kauan ku paitoja on, jäljellä vielä:

S - musta+valkonen
M - m
L - m+v
XL- m+v

girlie S - m+v
girlie L - m

Kukko

SAIRAUS-zine arvioi vielä 1,5v vanhan kiekon:

"Suomalaisen The Reality Show:n kestoltaan kuusiminuuttinen debyyttiseiska koostuu neljästä veisusta, jotka uhkuvat puhdasta aggressiota ja kesyttämätöntä raivoa niin musiikillisesti kuin sanoituksellisesti. Jokainen levyn neljästä kappaleesta puolustavat paikkaansa täysin. Yhtyeen lyhyet purkaukset metallivaikutteista hardcorea vaihtelevat suoraviivaisesta hc-kohkauksesta lähes grindcoreksi luokiteltaviin blastbeat-purkauksiin ja enemmän stoneriin kallellaan olevaan jamitteluun ja jumitteluun. Kaikki tämä on saatu punottua yhteen luontevan kuuloisiksi kappaleiksi, joista päällimmäisenä jää mieleen raivo, yllättävä määrä omaperäisyyttä sekä vahvat ja särmikkäät saundit. Metallinen yleissaundi, yllättävät mutta luontevat sävellykselliset kiemurat, hc-perinteet ja laulajan raivoisa ääni kantavat trion konseptin pitkälle, ja levyn olisikin suonut kestävän pidempään kuin kuuden minuutin verran. Toivottavasti jatkoa on luvassa."

-Sairaus #1