15-22.12. Space 81: Freshcode UKK – Urbaanin Kulttuurin Kierrätystapahtuma

Aloittaja papu, tänään kello 06:11:46

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

papu

Somesta bongattua:

Lainaa��SUPPORT FRESHCODE UKK -kierrätystapahtuma: ART & STUFF, DJ & LIVE @ Space 81, 15.-22.12.2025
Järjestämme Freshcode UKK – Urbaanin Kulttuurin Kierrätystapahtuman taidenäyttelyineen ja taide-esityksineen kulttuuri- ja näyttelytila Space 81:ssa joulun alla 15.-22.12. Tarkista päivittyvä ohjelma alla ja seuraa Freshcoden some-kanavia Instagramissa ja Facebookissa.

Space 81 (Stålarminkatu 15, Turku)
Ma 15.12. – Ma 22.12.
Joka päivä klo 12:00-20:00
Tervetuloa!

Olemme saaneet teos- ja tavaralahjoituksia myytäväksi Freshcode ry:n toiminnan tueksi mm. seuraavilta taiteilijoilta ja kulttuuritoimijoilta:

ASA & ROIHIS MUSICA, KIM SOMERVUORI, LAINEEN KASPERI & WINDOWFACTORY, JANI TOLIN, 3RD RAIL MUSIC, KONSTA OJALA, SVART RECORDS, JUHO TOISKALLIO, MESAK & HUGE BASS, DXXXA, RHYI, CHYDEONE, ÅBOMB, SAMULI METSÄNRANTA, PENKO, MATTI SASSA, SKULLS, SANNI-KARIN KIILI, HEART, MÖGART CO, NYSE, PIRILUUKKU VISUALS, J.K., JEANS, OLLI HÄNNINEN, ROMEO, CHARLES LIQUOR

Suuret kiitokset kaikille teos- ja tavaralahjoittajille!

Tapahtumassa on mahdollista tehdä myös rahalahjoituksia Freshcode ry:n toiminnan tueksi (ohjeet tapahtumapaikalla, mobilepay/cash).

OHJELMA (päivittyy):

AVOINNA JOKA PÄIVÄ 12:00-20:00 (Ma 15.12.-Ma 22.12.). Tervetuloa!

Ma 15.12.
12:00 OVET AUKI / Tapahtuma taidenäyttelyineen, tuotesijoitteluineen ja taide-esityksineen rakentuu reaaliajassa. Seuraa tapahtuman kehittymistä Freshcoden Instagramissa: @freshcodefresh

Ti 16.12.
18:00 AVAJAISET
18:30 OLLI HÄNNINEN (aka Klaus Kustaa aka Clawz Costeau) / Improvisoitu ja ennalta määrittelemätön erikoisääni-installaatio -esitys (jota jotkut voisivat luulla musiikiksi).

Ke 17.12.
18:00 D.COOPA & BEISIKKI -showcase

To 18.12.
18:00 OLLIPOIKA / Ollipojan esiintyminen rakentuu akustisen kitaran lämpimän ja orgaanisen soundin ympärille sekä luo tilaan rennon ja spontaanin tunnelman.
19:00 KETKUNALLE / Loruja räpin elkein vihasta surusta epävarmuudesta traumasta ja toivosta.

Pe 19.12. TBA

La 20.12.
18:00 VALTTERI KEINÄNEN / TBA Tanssiesitys

Su 21.12.
15:00 DJ NIKOTOI / DJ Nikotoi selektoi lämpimän parituntisen klassista reggaeta ja dubia

Ma 22.12.
16:00 DJ HUYO / Sekalaisia irtokarkkeja loppuunmyynnin tahdissa
20:00 OVET KIINNI

Tapahtuma on ikärajaton ja maksuton.

Freshcode ry on urbaanin taiteen ja kulttuurin tukiyhdistys. Freshcode UKK – Urbaanin kulttuurin kierrätystapahtuman kaikki tuotto Freshcode ry:n toiminnan tueksi. Tule paikalle ja osoita tukesi!

Tervetuloa!

Facebook-tapahtuma:
https://fb.me/e/1ULKrwkGRJ