to 20.8. TVO: terassilla Dj Karl (punk/postpunk/hc/indie)

Aloittaja karol, 16:12:19 - 12.08.2015

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

karol

Dj-meininkiä! Soitan Terassitorstaina 20.8. TVO:n terassilla punkkia/postpunkkia/hardcorea/indietä.

Setti sisältää musaa Patti Smithistä ja Ratsiasta anarkopunkkiin, DC-kamasta crustiin, USA-hardcore-klassikoista Undertonesiin ja eri aikojen postpunkista hiukan elektronisempaan musaan. Varmaan soitan jonkun juuri ja juuri kasassa pysyvä italohc-biisinkin. Perusajatukseni on vaan soittaa hyvää musaa, toisaalta sitten kaikki soittamani musa on jotenkin mulle tärkeää ja koitan saada siitä hyvän stoorin. Dj-nimeni on Karl erään saksalaisen partasuun mukaan.

Tervetuloa! TVO:n terassi on avoinna klo 17-23. Musat alkavat soida klo 19.

Uusi hieno TVO sijaitsee Logomon naapurustossa ja sen osoite on Köydenpunojankatu 14.

https://www.facebook.com/events/1679005515663406
http://tyyala.utu.fi/tvo/main.php

karol

Tämän viikon torstaina! Säänkin pitäisi suosia, joten tulkaapa paikalle.

Eventti-asiaa vähän myöhemmin.

karol


karol

Café Punk aukeaa tänään Teviksen terassilla klo 19. Tervetuloa!

Terassi avoinna tänään klo 17-23 ja musan pitäisi soida siis klo 19-23.

karol

#4
Kiitos kaikille paikalle tulleille, Paavolle ja muille hommia tehneille! Mukavaa oli soittaa ja jonkin verran uutta tuli taas opittua mm. levyjen järjestelemisestä.

Harmi että kaipaamani juomat olivat loppuneet, mutta tosin välillä oli niin kiire, että kahviakaan en saanut koko kupillista juotua.

Musa alkoi Patti Smithillä ja päättyi Suicideen, aika ja paikka 70-luvun puolivälin New York. Välissä oli anarkoa, DC-punkkia, 1981-remix, postpunkkia, USA-hardcorea, jokunen vanhempi ja pari uudempaa Suomi-juttua ym. Tosi paljon jäi kyllä kaikkea suunniteltua soittamatta mutta ehkä sitten joskus toiste.

karol

Kävin äsken levyjä läpi ja näemmä soitin Teviksellä aika tarkkaan 70 biisiä. Käytännössä nuo pyörivät 3,5 tunnin aikana eli 3 minuutin biisejä olivat keskimäärin.