kerran kuussa: lauantaikirppis Kirjakahvilassa

Aloittaja kuka tahansa, 14:47:02 - 03.01.2014

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

karol

Kirppis ylihuomenna lauantaina 7.3. klo 11-14!

karol

Ei kai Kirjiksen kirppis sentään Keskareiden aikaan eli su 28.6. ole? Eikös se ole la 13.6.?

kuka tahansa


Arska

Huudellaanpas vielä tähänkin ketjuun, että 22.8. kirppis on tarkoitus pitää punk-teemaisena Punx For Seitan -festarin kunniaksi tai sen osana ( http://diyturku.net/forum/index.php/topic,2208.0.html ). Kaivattais siis kaikkii skenetyyppei myyjiksi kirppikselle. Ei tarvi myydä pelkästään hoocee-katu-uskottavaa kamaa vaan mummun perintölautaset käy myös. Ilmottaudu vaikka heti osoitteeseen kirpputori (ät) kirjakahvila piste org ja laita ilmottautumiseen joku maininta punk-kirppiksestä. Myyntipaikat on ilmaisia (pöytätilaa noin 1m x 1m plus penkkitilaa) ja varauksen voi kans perua myöhemmin jos ei onnistukaan. Haluttais punktyyppei mukaan ennenku vakkarimyyjät varaa kaikki paikat.

Arska

Seuraava lauantaikirppis on 14.11. klo 11-14 (myös syys- ja lokakuussa oli kirppikset, mutta niitä ei tullut linkattua tähän ketjuun). Sitten tuleekin joulumarkkinoiden mentävä tauko ja kirppiksiä jatketaan taas tammikuussa.

karol

Kirppis on tosiaan taas huomenna, vaikka se ei kalenteriin päätynytkään.

kuka tahansa

Alkuvuoden 2016 kirppikset päivitetty kalenteriin. Tänä lauantaina 9.1. siis ensimmäinen.

Arska

Helmikuun kirppiksen fb-tapahtuma on täällä: https://www.facebook.com/events/1128964520449272/

Näyttäis siltä, että helmikuussa tulee tavallista korkeampi punk-edustus.

karol

Kirjiksen kirppis on taas huomenna ja minäkin olen myymässä. Mulla on mukana ainakin kirjoja, cd:itä ja jokunen paita, joita ei ole ollut aiemmin myynnissä missään. Jotain vinyylilisäyksiäkin voi vielä hyllystä löytyä.

Arska

Seuraavat Kirjiksen kirppikset olis niinkö 14.5., 11.6., 30.7. ja 20.8. ja niitä saapi kuka tahansa kalenteriin linkitellä.

kuka tahansa


karol


karol