Kalenteri | Foorumi | Zine | Galleria

Alan kulttuuri turussa.

Galleriaa..

without comments

DIYTurku.net sivusto on saamassa/saanut uuden alasivun. Osoitteessa http://diyturku.net/galleria on pystyssä kuvagalleria, jonne lisäillään kuvia keikosta ja keikkajulisteista. Sivu saattaa muuttua lähiviikkoina vielä huomattavasti – sitä mukaa kun asetuksia ja sivun toimivuutta ruuvataan kohdilleen. Galleria on kuitenkin tälläkin hetkellä toiminnassa ja katseltavissa.

Ahkerat keikkakuvaajat voivat laittaa mailia ylläpidolle (mirosol at g mail pistecom), mikäli jollakulla on kiinnostusta saada omia kuviaan tuonne. Halukkaille voidaan tehdä tunnukset ja opastaa käyttöä.

Muutoksia tulee siis vielä tapahtumaan, mutta periaattessa galleria on suunnilleen siinä.

-DIYTurku.net ylläpito

Written by mirosol

June 4th, 2011 at 3:16 pm

Posted in Muuta,Uutiset

Tagged with

Leave a Reply