Taiteilut ja muut semmoset.

Aloittaja pohjois-korea, 15:59:46 - 30.08.2012

« edellinen - seuraava »

pohjois-korea

Täähän on nyt ainoa diy-juttu jossa olen ansioitunut (vai voidaanko näitä sellaiseksi ees laskea) ni aattelin aiheesta ketjunki perustella. Eli kaiken maailman julisteita, valokuvia, flyereita, fontteja yms. ois kiva nähdä. Kyhäsin itekkin tässä käppäsen levynkansifontin koulutehtävän muodossa (nimeksi tuli, luonnollisesti, Kilju-United -82... Opettaja vähän hymähti)

Edit: multa saa sitten kysyä jos tahtoo jotain promokuva/levynkansi -juttuja kaljapalkalla. Tulis portfolioon vähän täytettä ja ohan se kivaa tehä jotain välillä.

Vekenator

Levynkansia, paitadesignjä, logoja bändeille ja lähinnä omien DJ-keikkojen julisteita jne. on tullut tehtyä jonku verran, mutta aika vähälle jäänyt viimeaikoina nämä hommat.

Teen käsin kaikki mitä teen. Välineinä erilaiset tussit ja värikynät. Vähän isommissa kuvissa saatan käyttää vesivärejä jos pitää värittää isompia alueita. Netistä löytyy tosi vähän mun tekemisiä, mutta fyysinen portfolio löytyy pöytälaatikosta.

Minäkin tarjoudun tekemään grafiikkaa jos projekti on mielenkiintoinen, mutta teen nykyään vain rahasta ;D

niilo pielinen

Löytyykö täältä foorumilta joku hyvä piirtäjä? Idea ois tatuointi, eli tarvi olla aika hyvä :)
Ei nii helppo selittää sanoilla mut haluaisin tämmönen (värinä vain musta) kuva mis vihainen rotta ''yrittää kaivauttua ulos ihosta'', tai miten sanoisin, vaik 2 pientä rotan (söpöä :) ) ''käpälää'' repimässä iso haava sisältä ja vihainen rotta sisällä. Tai jotain tämmönen :) Pakko siis hoitaa hyvin se syvyys, varjo, etc, ku on tatuointi. Jos joku osaa, se saa näyttää jotain alkutyö, ja sanoa mitä ''palkka'' se haluais jos tekee kunnon piiros. Ja jos kukaan ei vasta, otan vaik ''apina'' sana otsalle...  8)
Tai vaikka toi mahtava kuva

...Speak finnish like Tarzan, write it like Cheeta...

http://www.last.fm/user/tiitusnakke

Reuna-alue

#3
Pitkästä aikaa ollut hauskaa piirrellä. Tänään kehkeytyi luuranko:


markus

Kummonen UV-valo olis hyvä silkkipainopuuhastelussa seulan valotukseen? Ja mistä sais halvalla? Loisteputki vai E-kantainen.