ma 8.10. Pub Port Arthur: Alert! Alert! (pol), Umpio, Ekaria

Aloittaja papu, 18:14:29 - 29.08.2012

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

papu



Maanantai 8.10.2012 @ Pub Port Arthur

Alert! Alert! [puola] - http://alertalert.bandcamp.com/
Umpio
Ekaria

Soitot klo 21:00
Liput 5€ (sis narikan)

https://www.facebook.com/events/478461678845763/


papu

Petteri Mikkilän tekemä haastis:

LainaaAlert! Alert! -HAASTATTELU

Alert! Alert! on uudehko bändi Puolasta. Tulevat Suomeen lokakuun alussa, eli pikku haastattelu paikallaan!
Tutustuin heihin, kun he soittivat Gdynian DIY-festeillä mahtavan keikan päättäjäisklubilla kesällä 2010. Mulle tuli välillä mieleen lähinnä Disorder tms 80-luvun alun melubändit. Puolaiset itse vertaavat bändiä lähinnä heidän vanhoihin klassikoihinsa; varhainen Siekiera, Abaddon..?

Tähän mennessä bändillä on ulkona Krew w piach 7"EP (No Sanctuary, Puola). Musiikkia yms löytyy täältä: http://alertalert.bandcamp.com/

Kysymyksiin vastaili Mike Champange. Kiitos!

TV: Aloitetaanpa perusasioilla; Onko teillä ollut paljonkin muutoksia kokoonpanossa tähän mennessä, kun ainakin kuvien perusteella teillä on nyt eri tyyppejä kuin Gdynian DIY Festeillä kesällä 2010?
MC: Terve! Jep, päättelit oikein, vaikkakin tämä on aika vaikea aihe aloittaa... Patrycja, joka soitti toista kitaraa bändissämme muutti Barcelonaan tällä välin. Eli näyttäis siltä, että olemme kvartetti nykyisin... Muuten kokoonpano
ei ole muuttunut bändin aloituksesta (paitsi muutama keikka soitettiin eri basistilla kun Dzika oli Belgiassa töissä).
Ehkä meistä tulee viisikko jälleen, jos Patrycja päättää joskus muuttaa takaisin Puolaan, kuka tietää?

TV: Tietääkseni jotkut teistä soittavat - tai ovat soittaneet - myös muissa bändeissä (Belgrado, Knife In The Leg ainakin?). Onks vaikee löytää aikaa Alert! Alert!:ille? Kuinka treenaatte?
MC: Joo, kaikki meistä soittavat muissakin bändeissä. Mä soitin Knife In The Legissä bassoa - eli tää oli tämä 80-luvun alun jenkki-HC:n innoittama bändi. Ja nykyään soitan The Union -bändissä (aloitin toisena kitaristina, mut nykyään oon bassossa). The Union on Turbonegron innoittamana aloittanut bändi (erityisesti ekan demon aikoihin), mut nykyään ollaan hylätty tuo tyyli ja menty enempi kohti retro-metallia; Sabbath-soundiin.
Alertin laulaja Olo soittaa bassoa post-rock-bändissä, joka oli nimeltään 45 Revolution Per Minute. Mut he ovat kokoonpanomuutosten takia hiukan vaiheessa, myös nimensä kanssa... Dzika, eli basistimme soitti bassoa Kill At Command - bändissä, mut se taitaa olla jo hajonnut. Yaga soittaa rumpuja myös Mira? -bändissä ja joissain projekteissa joista en tiedä edes nimiä... Toinen (ex?)kitaristimme Patrycja soitti myös Mira?issa kitaraa, mutta nykyään asuessaan Barcelonassa hän laulaa Belgradossa ja aloitti rumpupestin Sectissä.
Minulla, Patrycjalla ja Dzikalla oli muutama vuosi sitten lyhytaikainen bändi This Means War! joka oli modernimpaa d-biittiä.. Bändien lisäksi mä työskentelen täysipäiväisesti isäni arkkitehtitoimistossa sihteerinä ja teen myös jotain graafista suunnittelua tietokoneella (enimmäkseen keikkaflyereitä, levynkansia - mutta myös jotain kaupallista matskua).
Molemmat tytöt (Dzika ja Yaga) opiskelevat. Olo asuu ?ód?issa (270 km päässä) ja työskentelee nettikirjakaupassa. Eli on aika vaikeaa soittaa treenejä koko kokoonpanolla, heh! Mut kyllä me jotenkin pärjäillään!

TV: Onko tämä Alert! Alert!:in eka kierue? Miks valitsitte juuri pohjoisen Euroopan reitiksenne?
MC: Kyllä vain. Toistaiseksi suurin määrä keikkoja putkeen on ollut luullakseni 4 keikkaa... ja se oli silloin kun Dzika ei voinut soittaa kanssamme (Kuba soitti bassoa lainalla In Vitro:sta). Ja toistaiseksi olemme soittaneet ainoastaan yhden keikan Puolan ulkopuolella - Saksassa. Eli tämä tulee olemaan varmasti eräänlainen seikkailu, toivottavasti emme tapa toisiamme, heh!
Mä vastaan keikkojen buukkauksesta enimmäkseen ja mulla oli hyvät kokemukset keikoista pohjoisessa Knife In The Legin kiertueella 2009 (vaikka valitettavasti emme soittaneet silloin Suomessa...).
Mut onneksi nyt tulemme myös Suomeen! Se on todella hienoa, erityisesti siksi, koska asuin Tampereella 2 vuotta lapsena vuosina 1990-1992!

TV: Teidän eka 7"EP julkaistiin tammikuussa 2011; onko teillä mitään suunnitelmia seuraavasta levytä? Tuleeko samaa tyyliä; raakaa 80-luvun alun soundia?
MC: Joo, tällä kesti aikansa ennenkuin saatiin se julkaistua... Mut se on pihalla ja me ollaan tosi tyytyväisiä siihen, miltä se kuulostaa ja näyttää. Olemme parhaillaan tekemässä uusia biisejä - osa niistä varmasti soitetaan tulevalla tourilla.
Suunnitelma on tehdä seuraavaksi LP ja mitä todennäköisemmin se kuulostaa yhtä raa´alta kuin debyyttimme - ja jopa vielä pahemmalta, heh!

Alert! Alert! - Suomen keikat:
MA 08.10.2012 - Turku, Pub Port Arthur (w/Juggling Jugulars, Umpio, Ekaria)
TI 09.10.2012 - Tampere, Vastavirta (w/+1-2?)
KE 10.10.2012 - Helsinki, Lepakkomies (Kuudes Silmä, Melusaaste, BSGF)

idiootti

Alert! Alert! kuulostaa hyvältä. Menee puolabändit taas vaihteeksi sekasin, en muista oonko ennen kuunnellut vaiko en, mutta nyt just toimii kyllä nää bandcampin biisit. Ihan helvetin hyvin toimiiki, varsinki toi Illegal By Choice:n biisi. Paikalla jos vaan mahdollista.

papu


papu

Tämä tänään! Aloitellaan tuttuun tapaan siinä heti ysin jälkeen, ni pääsee töihin/kouluun/muihin mälsiin velvollisuuksiin aikaisin herääjät kotiin hyvin koisaamaan.

Tiedoksi muuten uusille ja vanhollekin kävijöille, eli pokelle maksetaan pääsylippurahat narikassa. Välillä on ollu probleemia, ettei se ole päivystäny koko aikaa ovella, mut käykää maksamassa sit ku sen näätte taas päivystämässä. Tattis!

papu

Tarviiks joku muuten uuden Terveet Kädet 12"?? Voin tuoda tänne mut koko distroa en ota, ku ei mahu backlinen kaa samaan autokyytiin.

mögälix

Haa, viel rahaa jäljellä. Eli tulen. Kohellusta otan matkaan, saa ostaa.

mögälix

Juggling Jugulars vissiin perunu? Jos facebookkiin uskominen.

RTQ

Bend da rules, break 'em!

papu

Lainaus käyttäjältä: RTQ - 17:11:37 - 08.10.2012
Lainaus käyttäjältä: mögälix - 17:03:28 - 08.10.2012
Juggling Jugulars vissiin perunu? Jos facebookkiin uskominen.

no höh!
Joo.. näin kävi :-\ Rumpali on vatsataudissa. Kolmella bändillä menee siis tää ilta.

egge

Erittäin harmillista :( muttei tommoselle mittään voi... Ekarian vois silti käydä katsomassa 8)

papu

Lainaus käyttäjältä: egge - 17:32:11 - 08.10.2012
Erittäin harmillista :( muttei tommoselle mittään voi...
Koitetaan hoitaa joskus myöhemmin sit turkuun/raisioon noi. Kenties jopa parempana iltana :)

egge

Lainaus käyttäjältä: papu - 17:37:16 - 08.10.2012
Lainaus käyttäjältä: egge - 17:32:11 - 08.10.2012
Erittäin harmillista :( muttei tommoselle mittään voi...
Koitetaan hoitaa joskus myöhemmin sit turkuun/raisioon noi. Kenties jopa parempana iltana :)
Tää ois hieno homma! En edes muista milloin nää ois viimeksi turussa ollut... joku hardcore fest 2007/8?

papu

Lainaus käyttäjältä: egge - 17:44:17 - 08.10.2012
Lainaus käyttäjältä: papu - 17:37:16 - 08.10.2012
Lainaus käyttäjältä: egge - 17:32:11 - 08.10.2012
Erittäin harmillista :( muttei tommoselle mittään voi...
Koitetaan hoitaa joskus myöhemmin sit turkuun/raisioon noi. Kenties jopa parempana iltana :)
Tää ois hieno homma! En edes muista milloin nää ois viimeksi turussa ollut... joku hardcore fest 2007/8?
Räkärokissa sosiksella tän vuoden maaliskuussa :)