Eniten vituttaa tällä hetkellä!!!!!

Aloittaja jankke, 20:04:53 - 18.11.2011

« edellinen - seuraava »

niilo pielinen

En tunne tyyppiä, tuntomerkeistäsi vaa arvaan, mut en tiedä nimiä tai mitään, nähny vaa monessa keikoissa etc ainaki tampereella.
...Speak finnish like Tarzan, write it like Cheeta...

http://www.last.fm/user/tiitusnakke

torre

sen verran tosta puukonheiluttajasta, että sama tyyppi kävi myös autotiellä/parkkipaikalla rockabilly-etelävaltiolipun kantajan kimppuun. löi jollain ojasta löytyneellä kepillä päähän. kaveri meni väliin ja sai puolestaan nyrkistä naamaan ja haukuttiin natsiksi.

tutun näköinen tuo tyyppi oli (jonkun mukaan portugalilainen), en vaan muista mistä.

niilo pielinen

Vittu mikä puupää saatana. Ei riitä et pilaa omaa puntalaa tällä käyttäytämisellä, mut myös pilaa muiden hyvää meininkiä, ja lopussa koko festaria niille jotka todisti tää paskaa.
Sama mulle, tuttu näköinen tyyppi, varmaa jopa joskus puhunu pari sanaa sen kans, muistakseni kyl portugalilainen on, ja tampereella asuu.
Give them freedoom, just ask them to take their responsabilities, they just shit both in your and their own hands. FOAD
...Speak finnish like Tarzan, write it like Cheeta...

http://www.last.fm/user/tiitusnakke

Herra Hassu

Missasin puukkokohtauksen vaikka olin Käpykaartia katsomassa.. Hyvä niin, olis mennyt fiilikset. Toivottavasti sen tyypin kaverit (jos niitä on) saa taottua sen päähän järkeä. Jos se on joku parantumaton ääliö, oisko mahdollista panna sen kuva nettiin niin tietää varoa jos tulee Tampereella käytyä?

Tyhjien tölkkien heittely näytti aluksi ihan hauskalta, mutta meni överiksi kun alkoi puolitäysiä bissejäkin sadella. Bändien hymytkin alkoi mennä väkinäiseksi kun sai tosissaan väistellä pommeja.
Kohta menee siihen että tölkitkin kielletään kele.

Kivat festarit muuten. Jäi mieleen ne naapuriteltan tytöt, jotka ei tainneet nähdä bändin bändiä. Aina kun kävi teltalla ne istuskeli siellä dokaamassa. :)

salozka

^^ tota puukon kans urpoilua en onneks nähnyt myöskään. Tölkkien heittely on kans ihan hanurista. Enpä tosiaan ihmettelis et joku kaunis kerta sillä saadaan kunnon vahinko aikaseks, jonka jälkeen joudutaan kieltää tölkkien (miten tästä kirjottamisesta ei tuu nyt mitään: tökkien, töökkien :D) tuonti Puntalaan. Turha itkee sit siinä vaiheessa. Mut vaikka nyt oli alueen täydeltä porukkaa, yleisfiilis oli kuitenkin rento, tykkäsin.


mögälix

oon viettäny liikaa aikaa tuol aapeli.comissa. Saatana!

Kapr

Koitappa siinä saada joku kiljupunkkari maksamaan sihahtanu putkivahvistin tms. Meinaan ei oo nuo JCM800:set mitenkään ilmasia. Tölkit pysyköön huulilla. Ja tosta puukkohommasta vielä, "there's always that one guy".

Lainaus käyttäjältä: salozka - 18:14:12 - 30.07.2012
Tölkkien heittely

niilo pielinen

Pikkusen vituttaa noi Piffin puntalaketjut, krustit tätä krustit sitä krustit blabla. Nuorempana vitutti aika paljon et urpot piti kaikki punkkarit junkyna, tyhmänä, etc etc, ne oli sentää urpoja, eikä tajunu mitään punkkimaailmasta, nyt vituttaa nähä kui paljon ''punkkarit'' yleistää samalla tavalla. Ei sillä et tuntuis oleva ''krustiheimolta'', ja et se erikoisesti koskis mua, mut vaa et siks ku 3 puupäätä joil oli pari takarastaa, mustat vaatteet, ja varmaa jopa vaik E.N.T pätsi, käyttäytyi niiku vitun idiootit, nii ne ''krustit'' on nii vitun pahoja :) Olisko kaikki naiset ollu paskoja jos 1 nainen ois tehny jottai typerä? Kaikki mustat jos 1 musta ois yrittäny puukottaa? Etc Etc...
Mul on kyl iha eri käsitys ''krustimaisuudesta'' (vittu ku on pakko yleistää ku puhuu yleistämisestä >:( ) ku esm yrittää puukottaa joku tyyppi typerän asian takia, tai tulla koirien kans ja jättää nii autoon ku ulkona on 25 asteetta, tai ees vapaana porttin ulkopuolella koko vkl.
Idiootti on idiootti. Piste.
...Speak finnish like Tarzan, write it like Cheeta...

http://www.last.fm/user/tiitusnakke

Vekenator

#158
http://www.menaiset.fi/artikkelit/koti-ruoka/sisustaminen/art3250-Himosisustajan-puoliso---Mielipiteellani-ei-ole-painoarvoa-.html



E I V I T T U ! ! !

Ja ennenkuin kukaan ehtii mainita asiasta, niin EN lue me naiset sivustoa :D Piffiltä bongasin ton linkin ja erehdyin lukemaan koko jutun.

Virtuaali Johnny

Tuosta puntalasta vielä sen verran, että näytti tänä vuonna olevan kaikki vitun urpåt oikein joukolla liikkeellä, meidän autosta laitettiin valvotulla vip-alueella tuulilasi paskaksi ja viereiseen Kantasten opelin perään oli potkaistu kunnon lommo, aika paskaa käyttäytymistä joltain, mutta muuten bileet olivat varsin onnistuneet ja aina tuollaiseen väkimäärään mahtuu muutama idiootti, joka pilaa koko festareiden tunnelman hölmöilyllään. >:(

salozka

Kuultiinkin Puntalassa kuulutus tosta autojen potkimisesta, vähänkö hanurista  >:(

Toi sisustamisjuttu oli kyllä paha :D Tuli heti mieleen tää maailman laadukkain blogi, harmittavan vähän päivittää tätä. Ei kai "Marica" ole luovuttanut? Lisää foliota kehiin prkl! Onneksi jo monta sivua "ihania askarteluja".

http://lifestylenicetime.blogspot.fi/search?updated-max=2012-03-29T20:19:00%2B03:00&max-results=10

Pakko laittaa lainaus vielä:
"Tuo Tofu pesto oli hyvää, suosittellen kokeilemaan!
(Tomaatti oli jo vähän vanhentumaan päin mutta ei sitä juuri huomannut)
Lisäsin lopuksi vielä ihan pienen kimpaleen palvilihaa kun tuntui jotenkin hyvin vaatimattomalta ilman sitä. Mutta huom! Vain ihan pienen palan, että soveltuu kasvissyöjellekin!!!!"

mögälix



niilo pielinen

#163
Tuli tänää TV postiin (kiitos crustix ja mögälix lahjasta) ja raivostuin heti eka sivulla!



BRA-VITUN-VO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >:( >:( >:(

Anarcho-capitalism :) 

Thanx a lot and F.O.A.D ''anarkistit'' !!!

En paljon käytä anarchopunk.net, mut ideana toi on kipee, mut eiks tää sivu vielä toimii vai?
...Speak finnish like Tarzan, write it like Cheeta...

http://www.last.fm/user/tiitusnakke

torre

Lainaus käyttäjältä: niilo pielinen - 17:05:16 - 28.08.2012
En paljon käytä anarchopunk.net, mut ideana toi on kipee, mut eiks tää sivu vielä toimii vai?

kyllä näyttäis toimivan. satunnaisia sivuston omia latauslinkkejä kokeilin, ja useimmat toimi, jotkut ei, en tiiä sit johtuuko tästä. TV ei oo maailman nopein uutiskanava, joten ovat ehkä saaneet asian hoidettua.

tässä keskustelua aiheesta: http://www.anarcho-punk.net/viewtopic.php?f=8&t=8983

en oo jaksanu lukea ku ekan sivun tosta ketjusta, kun oikeesti ei kauheesti kiinnosta crass-tyyppien tekemiset ja sisäiset tappelut.