Eniten vituttaa tällä hetkellä!!!!!

Aloittaja jankke, 20:04:53 - 18.11.2011

« edellinen - seuraava »

timo/raittius

Lainaus käyttäjältä: kuka tahansa - 15:02:19 - 03.02.2013
^  No voi ny helvetti! Lisää infoa esim. täällä: http://libcom.org/news/freedom-bookshop-firebombed-01022013

LainaaDue to financial problems the press has suffered recently, the insurance on the building had not been renewed and group are requesting financial support so they can continue their work.

Freedom said: "We are setting up a donation page. In the meanwhile, anyone who wants to donate can do so by ordering a book/s through the www.freedompress.org.uk website, and emailing us at shop@freedompress.org.uk to let us know that your purchase was a donation."
pitääpä tukea palkkapäivän saapuessa. helvetti.

mirosol

Toi ylempi saa veren kiuhumaan samaan tahtiin ku kotimainen osaaminen - http://ts.fi/uutiset/kotimaa/446077/Kivaariyhdistys+Jyvaskylan+kirjastopuukotus+vasemmiston+provokaatiota

Pitäskö järjestää joku keräys paikallisvoimin ja teettää pari tuhatta "fasismista vapaa alue" -tarroja?
"No such thing as innocence" Profane Geometry - harrasteblogi ja levyhylly.

egge

Lainaus käyttäjältä: mirosol - 21:43:49 - 03.02.2013
Pitäskö järjestää joku keräys paikallisvoimin ja teettää pari tuhatta "fasismista vapaa alue" -tarroja?
Kyl mää tukisin!

Käytetään muuten mun mielestä nois uutisoinissa aika herkästi termiä äärivasemmistolainen, vai onks kaikki demareista vasempaan ääriliikettä ???

mirosol

Sehän tossa eniten pännii, että toimittajilla ja poliitikoilla on todellakin puurot ja vellit sekasin...
"No such thing as innocence" Profane Geometry - harrasteblogi ja levyhylly.

Vekenator

You Know What's Bullshit (part 8)

Vaikka onkin pieni asia tässä maailmankaikkeudessa, niin siitä huolimatta ENITEN VITUTTAA TÄLLÄ HETKELLÄ PRINTTERIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


torre

Lainaus käyttäjältä: egge - 00:07:35 - 04.02.2013
Lainaus käyttäjältä: mirosol - 21:43:49 - 03.02.2013
Pitäskö järjestää joku keräys paikallisvoimin ja teettää pari tuhatta "fasismista vapaa alue" -tarroja?
Kyl mää tukisin!

torre

ja miksiköhän helvetissä TS antaa noin paljon tilaa nra:n mielipiteille? yhdistyksen kotisivuilla hehkutetaan talvisodan taistelijoita ja jokisen tekstissä käytetään tätä jonkinlaisena argumenttina: "Tapahtunut puukotus on sinällään mielenkiintoinen asia. Kyseessä on ollut ilmeisesti viiltohaava, ei perinteinen suomalainen aorttaan asti osunut pisto". muutenkin huono teksti, jossa useita asiavirheitä.

Vekenator

Turun Sanomat nyt on muutenkin sen verran hohhoijaa luokan journalismia, että ei pysty edes käsittämään miten nuin huonosti kirjoitetut jutut pääsee painoon - tai edes nettiin asti julkaistavaksi...

salozka

Jep, voi hyvää päivää kun lukee kommentteja tosta puukotustapauksesta. Menin vielä lukemaan tuolta NRA:n omalta sivulta tekstin "Äärivasemmisto Suomessa. Siis kuinka pihalla ihmiset voi olla! Raivostuttaa myös toi marttyyriasenne, "ite ne ei suvaitse meitä, sananvapaus estetään valivali".  Jos näiden logiikan mukaan rasismia ja natsismia pitäisi suvaita tai muuten on ite rasisti, niin suvaitaanko samalla esim. pedofiliaa? Hei kiva aate! Tossa "mamukriittisessä" porukassa logiikka on muutenkin niin ontuvaa, että  naurattais jos ei itkettäis. Esim se että kaikki muslimit laitetaan samaan "naisten alistaja raiskari sossuhuijari" -kategoriaan, eikä tuu mieleen että aika moni muslimi tällä hetkellä kärsii näistä ääripään aatteista... ei voi kuunnella musiikkia, pukeutua haluamallaan tavalla jne. Tai turha sitä tässä on selittää, itsestäänselvää asiaa :)

Homoliittojen vastustajat on kanssa jostain niin vuosisatojen takaa. Uskovaiset myös siitä hankalaa porukkaa, ettei niiden kanssa voi väitellä mistään. "Koska Raamattu". Ei voi käsittää esimerkiksi että miten Räsänen voi olla nykypäivän Suomessa sisäministeri. Tyyppi jonka ihmiskäsitys on suorastaan vaarallinen.

Ja niistä printtereistäkin: taannoinhan tuli siinä yhessä dokkarissa, että ainakin tiettyihin printtereihin asennetaan siru, että ne kestää vaan tietyn määrän printtejä, vaikka laitteella vois kyllä printata enemmänkin. Ja taas kulutetaan puolen maapalloa tähänkin lystiin.

Olisko tossa nyt yhelle maanantaille :-X




papu

Lainaus käyttäjältä: torre - 19:31:16 - 04.02.2013
ja miksiköhän helvetissä TS antaa noin paljon tilaa nra:n mielipiteille?
Vastaus alleviivattuna :P Kyllähän tuon lehden poliittinen kanta pyritään tuomaan toisinaan hyvinkin selkeästi esille.

papu


kuka tahansa

^ Julkisen keskustelun kannalta tuo on kyllä harmillinen juttu. Voi simppelit sloganit ja punk-kliseet!

papu

Lainaus käyttäjältä: kuka tahansa - 22:27:18 - 06.02.2013
Voi simppelit sloganit ja punk-kliseet!
Plus oikeen nokkelia salapoliiseja ovat olleet, kun ovat selvittäneet Lahtisen osallisuuden!

niilo pielinen

Tämä!
http://www.rytmi.com/uutiset/krautrock-legenda-michael-rother-maaliskuussa-helsinkiin-soittamaan-neu-materiaalia/

Lainaa
Helsingin Kellohallissa ensimmäistä kertaa järjestettävän Foodstock-festivaalin päätähdeksi saapuu krautrock-pioneeri NEU!:n perustajajäsen Michael Rother. Rother esiintyy berliiniläisen krautrockbändi Cameran kanssa ja ohjelmisto keskittyy nimenomaan NEU!:n ja Harmonian materiaaliin.

Foodstock järjestetään 1. ja 2. maaliskuuta. Perjantaina Sean Nicolas Savagen, Moonfacen ja tiskijukkien lisäksi tarjoillaan illallinen ja yöpala. Lauantaina esiintyvät Michael Rother & Camera, Eric Copeland, DJ Fitz sekä Kiki Pau ja ruokapuolta saa brunssin, kello 17 teen, illallisen ja yöpalan muodossa.

Antto Melasniemi, Stefan Eriksson ja Jonathan Rotherham yhteistyössä Kellohallin kokkien kanssa vastaavat menuista.

Perjantain liput maksavat 50 euroa ja lauantain 90 euroa. Lipunmyynti alkaa huomenna 8. helmikuuta Tiketissä.

Mikä helvetti tää on? 90e se yksi päivä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ekaks kusin hunajaa ku näin et Rother helsinkiin, enemmä ku luin et ''ohjelmisto keskittyy nimenomaan NEU!:n ja Harmonian materiaaliin'', vielä enemmän ku näin et oli lauantaina ku perjantaina oma keikka, olin jo iha taivassa, ja sit kaikki romahti ku luin hinta. Vittu, mikä scheisse! Foodstock fuck off!
Voi kuvitella (voi myös olla väärässä :) ) hyvin pukeuttuneet porvarit siel syömässä hienoa fonkya gastronomia, missä kaks minipalaa jottai tappelee lautaisessa kärpäsen paskan kokonen kastiken tipan kanssa, luulevansa oleva niin vitun in, eikä välitä musasta pätkääkään, ja kaikki köyhät krauttifanit kotona kiroilemas et vittu siivistyneet porvarit on ny kattomas se krautlegendaa mist suurin osa et välitä yhtään!
AAAAARRRRGGGGHHHH VITUTTAA
En tiedä mikä vihaan eniten. Rotheria ku suostuu soittamaa tämmöseen paskaan, kusipäät jotka järjestää, runkkarit jotka pääsee, tai itte ku oon nii tyhmä ettei millään suostu maksamaa 90e nähdäkseeni jotain mist tykkään nii vitusti, vaik niit 90e oliski???
...Speak finnish like Tarzan, write it like Cheeta...

http://www.last.fm/user/tiitusnakke

egge