9-10.3. - PAUKE!-festivaalit @ S-Osis

Aloittaja torre, 13:56:05 - 06.03.2012

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

torre



LainaaLionheart Agency & ÄH Management tarjoaa kenkiintuijottelijoille vaihtoehtoista musiikkijuhlaa Tampereella, Turussa, Helsingissä ja Porissa. Musiikkityylejä aina punkista shoegazeen, post rockista metaliin!

S-Osis, pe 9.3.2012

20.00 Ovet
21.00 GP in Flesh
22.00 Betrayal At Bespin
23.00 Suudella
24.00 Consciousness Removal Project

S-Osis, la 10.3.2012

20.00 Ovet
21.00 Cassie
22.00 Streak & The Raven
23.00 Revival Hymns
24.00 All Will Be Quiet

PAUKE!-Player:
http://www.facebook.com/paukefestivaalit?sk=app_178091127385

Liput 10 €/2pv (ennakko: tiketti) // Ovelta 8€/pv (opiskelija 6€, myös VR)

HUOM! Ennakkolipulla ilmainen narikka!

(kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään)
--------------------------------

GP IN FLESH (Turku)

Akrobatiametallia huomisen soundilla. GP:n pojat ei progea pelkää ja tykkävät mättää menemään - milloin kebabia, milloin musiikkia. Debyyttialbuminsa 'Leaders in Service' vuosi takaperin julkaissut yhtye puhkuu intoa ja näyttämisen halua. Ehdottomasti tsekkaamisen arvoinen akti ja pieni palanen Turkua Pauke!:ssa.

BETRAYAL AT BESPIN (Satakunta)

Satakunnan postrock vivahteista elokuvamusiikkia tarjoileva Betrayal at Bespin on huikea elämys. Yhtyeen debyytti "Diary of a Deadman Walking" on kerännyt kiitosta ja yhtye valmistelee juuri tälle jatkoa. Paukkeen merkeissä yhtye nähdään Tampereella, Turussa ja Porissa!

SUUDELLA (Heinola)

Mitä tehdä, kun maailma on vapaa nationalismista, tekopyhyydestä, konservatiivisista nippusiteistä ranteissaan, vapaa sanomaan, mitä haluaa? Oletteko koskaan miettineet, miksi suomenkielinen, aggressiivinen musiikki on lähes poikkeuksetta synkistelevää ja raskasta? Entä miksi kukaan ei ole keskittynyt aggressiivisuuteen raskaan soundin sijaan? Me olemme.

CONSCIOUSNESS REMOVAL PROJECT (Tampere)

Parhaimmillaan musiikki vie tajunnan mukanaan. Consciousness Removal Project on juuri nimensä mukaista. Suuret soundit, loistavat biisit ja karismaattiset esiintyjät, niistä on tämä yhtye tehty! CRP nähdään jokaisessa PAUKE!-kapungissa.

CASSIE (Turku)

Tuoretta ja luomoavan kaunista tunnelmointia tarjoileva Cassie on
piristysruiske Suomen musiikkitarjontaan. Sofia Thurénin ääneen ei voi olla ihastumatta, eikä tämän yhtyeen tarjoamaan elämykseen kannata olla lähtemättä. Cassie on Inferno-lehden (8/2011) kuukauden demobändi. Cassie nähdään jokaisessa PAUKE!-kaupungissa.

STREAK AND THE RAVEN (Seinäjoki)

Seinäjoella 2008 perustettu maalailevaa indie rockia soittava Streak
And The Raven rakentaa musiikkinsa kauniiden lauluharmonioiden, unenomaisten taustojen, sekä lumoavien melodioiden ympärille.
He ovat lämmittäneet lauteita useille isoille suomalaisille yhtyeille,
sekä soittaneet mm. Provinssirockissa.

REVIVAL HYMNS (Tampere)

Vuonna 2010 Tampereella perustettu Revival Hymns aloitti uransa studiossa debyyttialbuminsa 'Feathers'in kimpussa. Levy tehtiin pääosin promootiokäyttöön ja se onkin saanut musiikkimedioissa paljon huomiota. mm. Rumba antoi levylle 4/5 ja hehkutti orkesteri 'kiitoradalla' osiossaan.

ALL WILL BE QUIET (Helsinki)

Lahdessa perustettu, Helsingissä majaileva, post rock-yhtye All Will Be Quiet on vielä suurelle yleisölle tuntematon tuttavuus. UG-skenen huomassa kasvanut maalailun ja ison livesoundin mestari. Hyvä musiikki löytää kuulijansa. Post rock on jo Euroopassa kova juttu, Suomi tulee perässä.

http://www.facebook.com/events/330659473642052/