ke 24.4. Nirvana: Levyilta - Dj Tassucker plays Punk, Oi! & Cold Wave

Aloittaja papu, 09:06:09 - 28.02.2024

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

papu

Laitetaas uusi topikki näille levyilloille, koska edellisessä alkaa olee niin paljon noita kalenterimerkintöjä. Vikassa viestissä tuoreimmat.

papu


papu

LEVYILTA INDIE-ILTAMAT EDITION: Dj Mäkkis

Keskiviikko 13.3.2024
Klo 18-00/(02) // K-18

Indie-iltamien 30-vuotisjuhlavuosi alkaa komeasti Humalistonkadulla, kun Utopian lavalla nähään mm. Pelle Miljoona & Pispala Punks, Radiopuhelimet, Wilma, Salaliitto, Hulda Huima ja Krypta. Festareita fiilistellään Nirvanan levyillassa maaliskuun toisena keskiviikkona, kun Dj Mäkkis pyörittää asiaankuuluvat levyt.

Nirvana, tuo Utopian kuriton pikkuveli, sijaitsee Utopian alakerrassa. Levyt pyörivät noin klo 19-22 välillä. Ei pääsymaksua!

papu


papu

Åbo Church of Doom DJs
Wednesday 20.3.2024
Klo 18-(02) // K-18

The Åbo Church of Doom crew back at it again behind the record decks! The beer is cheap and the vibe is friendly.

This night, DJ Joel (Craneium) and DJ Hector (Coochilla) will serve a choice selection of psych, stoner rock and doom. Come in and let the riffs take you away between 19 and 22!


papu

DJ Vekenator`s Metalpunkmayhemextravaganza VOL 3
Keskiviikko 3.4.2024

Huhtikuun ekassa levyillassa luvassa jälleen metallimusiikkia raaemmalta äärilaidalta! Nirvana aukeaa kuudelta ja levyt pyörivät klo 19-22. Tervetuloa!

papu

Lainaus käyttäjältä: papu - 12:23:06 - 25.03.2024 DJ Vekenator`s Metalpunkmayhemextravaganza VOL 3
Luvassa kuulemma spessusetti skandinavia-metallin merkeissä  8)

papu

Levyilta: Dj Tassucker plays Punk, Oi! & Cold Wave
Keskiviikko 24.4.2024

Illan musiikkianti koostuu runsaasta kattauksesta pääasiassa Keski- ja Itä-Eurooppalaista punkia Puolasta, Saksasta, entisestä Jugoslaviasta, Espanjasta, sekä ranskalaista Oi! musiikkia ja cold wave tunnelmointia eri vuosikymmeniltä. Nirvana aukeaa kuudelta ja levyt pyörivät klo 19-22. Tervetuloa!

Nirvana on valitettavasti esteellinen. Sisään kuljetaan kahdeksan porrasta alas. Vessoilta baaritiskille ja lavan suuntaan on pari matalaa porrasta.
Kolme sukupuolineutraalia wc:tä: Ulko-ovelta katsottuna oikealla ensimmäinen varustettuna pisuaareilla & pöntöillä ja toinen pöntöillä. Narikkaa vastapäätä yhden pöntön vessa.

Ei perseilyä. Käyttäydytään niin, että kaikilla on hyvä olla. Kunnioita toisen henkilökohtaista fyysistä ja psyykkistä tilaa.

papu