pe 3.5. Utopia: Woude revisited, Kaatopaikan Enkelit plays Ratsia

Aloittaja papu, 10:41:20 - 13.02.2024

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

papu

Perjantai 3.5.2024
Utopia Club, Humalistonkatu 8

Liput myynnissä nyt:
https://utopiaclub.fi/tapahtumat/woude-revisited-kaatopaikan-enkelit-plays-ratsia/

Woude revisited
Kaatopaikan Enkelit plays Ratsia

Vuonna 2023 tuli kuluneeksi 20 vuotta, merkittävän 80-luvun helsinkiläisen lauluntekijän Ari "Woude" Voutilaisen poismenosta. Wouden katurockissa yhdistyy 60- ja 70-luvun hippimusaan punk-kauden rock-asenne. Bändi toimi aktiivisesti koko 80-luvun, tehden kaksi albumia suomeksi ja yhden englanninkielisen, sekä kymmenkunta sinkkua. Aria ja hänen musiikkiaan kunnioittaakseen on kasattu Woude revisited –yhtye.

Kokoonpano on bändin viimeinen versio vuodelta 1985, ennen sen englanninkielistä Wow-Dees -vaihetta. Bändissä soittavat Häkä Halttunen (basso), Ripa Schiray (kitara) ja Timo Kotineva (rummut). Lauluhommat hoitaa Kadotetut-bändistä tuttu Ahti "Zapa" Pelttari, samaan malliin kuin 2003 Arin muistobileissä. Komppikitaraa soittaa toinen Kadotettu, Ari "Fage" Fagerström. Luvassa on aimo annos Wouden biisejä matkan varrelta.

Kaatopaikan Enkelit soittavat Ratsiaa.

Aikataulu:
20:00 ovet auki
21:00 Kaatopaikan Enkelit plays Ratsia
22:00 Woude revisited

Liput:
22€ (http://utopiaclub.fi)
25€ ovelta, mikäli jäljellä

Ennakkomyynti päättyy tuntia ennen ovien aukaisua. Varaathan saapuessasi riittävästi aikaa pääsylippujen tarkistukseen ja eteispalvelussa asiointiin.

Esteettömyys:
Keikkasali sijaitsee rakennuksen kolmannessa kerroksessa. Ylös pääsee kulkemaan vain portaita pitkin, joita on yhteensä 35. Salissa kynnyksiä. Ei inva-wc:tä. Seisomakatsomo (istumapaikkoja rajoitetusti salin takaosassa).

K-18