to 21.3. Nirvana: Planet Y (den), Outo Valo, Valtuusto

Aloittaja papu, 09:14:17 - 13.02.2024

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

papu

Torstai 21.3.2024
Nirvana, Humalistonkatu 8
Klo 18:00 // K18
Liput 8-10€ (maksukyvyn mukaan) käteinen / mobilepay

PLANET Y (den) - punk rock from K-Town
https://www.youtube.com/watch?v=Trf15smezew

VALTUUSTO. - punk rock from Turku
https://www.youtube.com/watch?v=XVC8IPbbbFs

OUTO VALO - punk rock from Turku
https://www.youtube.com/watch?v=S49kqTQ5OAc

Kööpenhaminalaisen punk rock bändi PLANET Y:n Suomen vierailusta on puhuttu jo Plastic Tonesin kanssa vuonna 2016 soitetusta minikiertueesta lähtien, ja on ilo ilmoittaa että keikkojen aika on viimein koittanut!

Nørrebrohon vajaa kymmenen vuotta sitten laskeutunut, kymmenjalkainen ja kiharakarvainen punk rock ilmestys on legendaarisen Adult Crashin julkaiseman parin pitkäsoiton jälkeen hiljalleen kivunnut paikallisten sydämiin! 2010-luvulla perustettu bändi pitää tiukasti kiinni rupisesta kahden laulajan soundista joka vei milleniumin molemmin puolin ja jo aiemmin K-Town Hardcorea undergroundin maailmankartalle! For Fans of Gorilla Angreb, Electric Deads, Lost Kids, Dead Moon.

Valtuusto kertoo olevansa turkulainen suomenkielistä punkrockia soittava yhtye, joka tekee ja esittää kappaleita. Jos nyt lähdetään tarkemmin syynäämään, voinee kappaleita luonnehtia genrerajoilla leikitteleväksi melodiseksi punkrockiksi.

Outo Valo pistää paremmaksi ja kertoo olevansa bändi. Svart Records on taannoin taas runoillut mittavammin: "Outo Valo -yhtyeessä kaunis ja melankolinen melodisuus ja kaihoisan vittumainen katkeruus lyövät luontevasti kättä punk -taustaisten soittajien vilpittömän "sinne päin" -meiningin ja sisäisen palon kanssa."

papu


papu


papu


papu

18:00 baari aukeaa
19:30 Outo Valo
20:15 Valtuusto
21:00 Planet Y

papu

Tänään! Liput 8-10€ (maksukyvyn mukaan) käteinen / mobilepay