ke 27.3. Nirvana: Sentenced-ilta: Melankolian Mestari

Aloittaja papu, 06:29:33 - 02.02.2024

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

papu

Keskiviikko 27.3.2024
Klo 18:00->

Kotimaisen metallilegenda Sentencedin edesmennyt soolokitaristi Miika Tenkula olisi täyttänyt 50 vuotta 6.3.2024. Merkkipäivän kunniaksi Nirvanassa järjestetään Sentenced-teemainen ilta. Acoustenced-duo soittaa akustisesti Sentencedin kappaleita. Tapahtumassa paikalla on myös tuoreen Tenkulasta tehdyn elämäkerran Melankolian mestarin kirjoittaja Nefertiti Malaty, joka kertoo kirjan synnystä ja kirjoitusprosessista.

Nefertiti Malaty - MELANKOLIAN MESTARI

Sentenced-yhtye nousi Muhokselta maailmanmaineeseen vuosituhannen vaihteessa mutta hajosi suosionsa huipulla vuonna 2005. Soolokitaristi ja säveltäjä Miika Tenkulan elämään jäi tyhjiö, jota oli vaikea täyttää. Hänen viimeisiä vuosiaan synkensivät päihdeongelma ja kamppailu perinnöllisen sydänsairauden kanssa. Hän kuoli sydänkohtaukseen vain neljä vuotta myöhemmin. Miika Tenkulan elämäkerta kertoo, kuinka ujosta maalaispojasta tuli menestynyt kitarataiteilija. Vuosikymmenten jälkeenkin Sentenced nauttii fanien intohimoista arvostusta ja Tenkulan maine virtuoosimaisena kitaristina kasvaa entisestään.

Klo 18:30 kirjailijan haastattelu ja keskustelua, jonka jälkeen esiintyy Acoustenced-duo. Tapahtumaan on vapaapääsy. Vapaaehtoinen kolehti duolle.

papu

Ens viikon keskiviikkona ei olekaan levyiltaa, vaan Sentencediä  8)

papu

Tänään! Klo 19:00 kirjailijan haastattelu ja keskustelua, jonka jälkeen esiintyy Acoustenced-duo. Tapahtumaan on vapaapääsy.