La 1.7. Pyöräpaja: Lika, Fooly, Suudelmat, Puiset Heilat

Aloittaja avis, 14:24:47 - 21.06.2023

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

avisYleensä meidän järkkäämillä keikoilla on ollut kunnon paahtoa, mutta koska ei sitä semmostakaan aina jaksa varsinkaan näillä helteillä, järkätään tällä kertaa hieman kevyemmän musiikin ilta. Lauantaina 1.7. Turun pyöräpajalla Helsinkiläistä punk- ja nössörock-osaamista tuo paikalle Lika ja fooly, paikallista punk- ja nössörock- osaamista tuo paikalle Suudelmat ja Puiset Heilat.

Ovet aukeavat klo 19:00 ja bändit soittavat 19:30 eteenpäin.
Lippu 5-10€ oman varallisuuden mukaan, VAIN KÄTEISELLÄ. Pyöräpajan naapurissa on Lidl, jonka tuulikaapista löydät raha-automaatin mikäli setelit jäi toisten housujen taskuun.
Tapahtumassa noudatetaan turvallisempien tilojen ohjeita, jotka voit kerrata vielä ovella ennen lipunostopäätöstä. Mikäli koet ohjeiden mukaisen käytöksen itseltäsi mahdottomaksi, älä edes vaivaudu paikalle ja mieti hetki peilin edessä minkälainen ihminen haluat olla.

Pyöräpaja ei ikävä kyllä ole esteetön tila; kulku pajalle tapahtuu Kalevantieltä alas loivaa alamäkeä sisäpihalle, pihapiiri sisältää epätasaisuuksia ja töyssyjä, jotka saattavat tuottaa vaikeuksia. Tilaan kulku tapahtuu suurehkon oven kautta, jossa esteenä isohko kynnys joka saattaa aiheuttaa hankaluuksia esimerkiksi pyörätuolia käyttäville. Tilan takaosassa on yksi pienehkö kynnyksellinen WC.

Nähdään Pajalla!

LIKA (Punk, HKI)
https://likapunk.bandcamp.com/album/mad-masses

fooly (Indie/Alt rock, HKI)
https://fooly.bandcamp.com/album/havent-felt-that-great-lately

Suudelmat (Daily News, TKU)
https://suudelmat.bandcamp.com/track/katuvatko-kuolleet-el-m

Puiset Heilat (Alt/Experimental rock, TKU)
https://puisetheilat.bandcamp.com/


avis

soittoajat seuraavasti:

fooly 19:30
puiset heilat 20:30
lika 21:30
suudelmat 22:15

karol

Olipa mukava keikka tämä. Suudelmat hiton hyvä.