su 27.8. Punkfutis 2023

Aloittaja papu, 16:04:28 - 18.02.2023

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

papu



PUNKFUTIS TURKU
Sunnuntai 27.8.2022
Klo 12-17


Elokuun viimeisenä sunnuntaina pelataan jälleen Kupittaan puistossa! Punkfutis on vuonna 2011 käynnistynyt jokavuotinen iltapäivänvietto, jossa pelaillaan jalkapalloa. Pakko ei ole pelata ja paikalle voikin saapua myös vain seurailemaan pelejä tai jos ei tykkää futiksesta, voi hengailla muuten vaan. Tarkempi paikka kerrotaan myöhemmin diyturku.netin foorumilla. Sadekelin sattuessa varapäivä sunnuntai 3.9.

Punkfutikseen saapumalla otamme yhdessä vastuun turvallisemman tilan luomisesta ja annamme kaikille rauhan nauttia kesän parhaasta sunnuntaista kunnioittamalla toisen henkilökohtaista fyysistä ja psyykkistä tilaa. Pelikentällä tai sen laidalla ei hyväksytä minkäänlaista syrjintää tai perseilyä, vaan kohtaamme toisemme yhdenvertaisesti. Emme pilkkaa tai provosoi, vaan puhumme kannustavasti ja kunnioittavasti.

Pyrimme olemaan tietoisia omista oletuksista ja vältämme stereotypioiden ylläpitämistä. Pyydä anteeksi, jos olet loukannut tahallisesti tai tahattomasti muita. Jokainen määrittelee rajansa itse. Jos huomaat, että joku loukkaa toista, puutu tilanteeseen ja pyydä tarvittaessa apua tapahtuman järjestäjiltä tai muilta tapahtumaan osallistuvilta. Järjestäjätahon tunnistat käsivarren punaisesta nauhasta.

Mestoille pääsee esteettömästi asfaltoitua kevyenliikenteen väylää pitkin.

Mukaan mahtuu kuusi joukkuetta pelaamaan. Kannattaa siis jo alkaa kasailemaan porukkaa. Ilmoittautuminen alkaa lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

ILMOITTAUTUNEET JOUKKUEET:
1) Funk Budis
2) Black Foam
3) Jorma Kääriäinen & Free Agents
4) Fem Futaale
5) La primavera de los coños
6) Riistetyt ja nussivat nunnat

SÄÄNNÖT:
- 4 + maalivahti kentällä, pari vaihtopelaajaa saa olla
- peliaika 2x10min parin minsan tauolla
- pelataan pieniin (käsipallo)maaleihin
- maalivahdilla tulee olla hanskat selkeyden vuoksi
- jos pelit etenee rankkareihin, kukin joukkue valitsee viisi pelaajaa jotka hoitavat homman
- ei sivurajoja, paitsioita, kulmapotkuja tai rajaheittoja, eikä oikeen muitakaan oikeen jalkapallon sääntöjä, ainoastaan reilua & järkevää peliä
- maihareita ei mielellään käytettäis muiden pelaajien nilkkojen ja säärien suojelemiseksi

Sitä maalit suoraan syötöstä sääntöä ei ole muistettu lisätä sääntöihin kymmenen vuoden aikana, joten ei lisätä nytkään. Pelataan siis kuitenkin edelleen sen mukaan. Maalitkin on tainneet olla viime vuosina isot, mutta katotaan tilanteen mukaan!

Tasapelit ratkastaan rankkareilla. Finaalissa pelataan tarvittaessa 5 minuutin jatkoaika, jonka jälkeen viime vuoden tapaan joukkueet saavat keskenään päättää haluavatko ratkaista golden goal periaatteella vai rankkareilla vai merimiespainilla. Tarpeen mukaan sääntöjä voidaan muuttaa.

Lisätiedot: paavo.vuoristo@gmail.com

avis

montahan jengiä pelaa krustiliiveissä  ;D kiinnostaa toki tänäkin vuonna, täytyy kattoa jos sais vihdoin kokonaisen jengin kasaan.

papu

Oliskohan se elokuun viimeinen sunnuntai taas hyvä päivä  ::)

papu

Lainaus käyttäjältä: papu - 12:34:58 - 24.03.2023 Oliskohan se elokuun viimeinen sunnuntai taas hyvä päivä  ::)
Kyllä se on ::)


papu

Keksisköhän jotain sellaista jutskaa jolla vois hiukan tasata mahdollisia joukkueiden välisiä tasoeroja ja kenties "rauhoitettua" peliä hiukan kitkemättä kuitenkaan positiivista kilpailuhenkeä pois. Jotain vois kehitellä ni laskisi kynnys osallistua peleihin.

papu



mirosol

Mitvit!!!!
Näin mainostarran, mutta eipä näy täällä!?! Tarrassa kyllä lukee, että lisätietoja täältä?!?
"No such thing as innocence" Profane Geometry - harrasteblogi ja levyhylly.

papu

#9
Lainaus käyttäjältä: mirosol - 23:44:49 - 16.06.2023 Tarrassa kyllä lukee, että lisätietoja täältä?!?
Ai lisätietoja tarrasta  ::) No ainakin vähän huono liima niissä on

Nyt se kuva näkyy kans täällä!

papu

ILMOITTAUTUMINEN ALKAA


Mukaan mahtuu edellisten vuosien tapaan kuusi joukkuetta pelaamaan. Kentällä pelaajia on neljä plus maalivahti. Muutama vaihtopelaaja siihen vielä päälle. Joukkueen kasaamisesta innostuneet voivat toki ilmoittaa joukkueensa mukaan jo ennenkin, kun joukkue on täysilukuinen. Myös joukkuetta kaipaavat pelaajat voivat lähestyä sähköpostitse tai ilmoittaa halukkuudestaan pelata vaikka täällä foorumilla tai FB-tapahtumassa.

Joukkueiden ilmoittautumiset sähköpostilla: paavo.vuoristo@gmail.com

papu

Lainaus käyttäjältä: avis - 00:28:04 - 22.02.2023 kiinnostaa toki tänäkin vuonna, täytyy kattoa jos sais vihdoin kokonaisen jengin kasaan.
Voi ilmoittaa joukkueen mukaan jo, vaikka se ei olisikaan vielä täysilukuinen! Pelaajiahan saa tunnetusti värvättyä vielä juuri ennen peliä ja jopa kesken pelien 8)

papu

#12
Lainaus käyttäjältä: papu - 16:04:28 - 18.02.2023 ILMOITTAUTUNEET JOUKKUEET:
1) Funk Budis
2) Black Foam
3) "toistaiseksi nimetön joukkue"
4) Fem Futaale
5) La primavera de los coños
6) Riistetyt ja nussivat nunnat
Joukkueet kasassa! Toistaiseksi nimeämätön joukkue etsii nimensä lisäksi myös pelaajia, joten mukaan mahtuu siis jos pelihaluja löytyy.

avis

Lainaus käyttäjältä: papu - 07:41:00 - 16.07.2023
Lainaus käyttäjältä: papu - 16:04:28 - 18.02.2023 ILMOITTAUTUNEET JOUKKUEET:
1) Funk Budis
2) Black Foam
3) "toistaiseksi nimetön joukkue"
4) Fem Futaale
5) La primavera de los coños
6) Riistetyt ja nussivat nunnat
Joukkueet kasassa! Toistaiseksi nimeämätön joukkue etsii nimensä lisäksi myös pelaajia, joten mukaan mahtuu siis jos pelihaluja löytyy.

"toistaiseksi nimeämätön joukkue" on tästedes Jorma Kääriäinen & Free Agents, ja mukaan saa tulla tosiaan kuka vaan, vaikka vasta itse pelipäivänäkin. ainoa vaatimus on joukkuehenki (hyvä) ja kyky nauraa myös itselleen

papu

Jos on muuten kiinnostusta tuomarin hommiin, voi huikata! Ite oon toiminu viime vuosina tuomarina ja en ymmärrä jalkapallosta juuri mitään, et rima ei oo korkeella!