ma 6.2. Elävän Kulttuurin Koroinen: Telmu-miitti 1/23

Aloittaja papu, 07:45:58 - 11.01.2023

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

papu

Telmu-miitti 1/23

Aika: maanantai 6.2. // klo 18:00-20:00
Paikka: Elävän kulttuurin Koroinen, Koroistentie 2
Ikärajaton // Ei pääsymaksua

Koroisten päärakennus on valitettavasti esteellinen. Lisää tietoa tekstin lopussa.

Turun elävän musiikin yhdistys Telmu ry kutsuu koolle Turun elävän musiikin toimijoita ja muita aiheesta kiinnostuneita vapaamuotoiseen tapaamiseen Koroisten maatilalle. Vuoden ensimmäisessä tapaamisessa voidaan vaihtaa kuulumiset toiminnasta ja tutustua Elävän kulttuurin Koroinen ry:n ylläpitämän Koroisten tilan tarjoamiin mahdollisuuksiin elävän musiikin tapahtumapaikkana.

Viime kertainen tapaaminen keräsi koolle yhdistystoiminnassa marinoituneita konkareita, mutta miitti on tietenkin avoin ihan kaikille. Tällä tapaamiskerralla voitaisiinkin pohtia myös erilaisten toimintamuotojen mahdollisuuksia ja haasteita, sekä sitä kuinka voi lähteä mukaan toimimaan elävän musiikin parissa. Esille voi toki nostaa muitakin aiheita!

Telmu-miitit on Turun elävän musiikin yhdistys Telmu ry:n koollekutsuma vapaamuotoinen keskustelutuokio Turun alueen elävän musiikin parissa toimiville yhdistyksille, yhteisöille, yksittäisille toimijoille ja muille aiheesta kiinnostuneille. Tapaamisia tullaan järjestämään noin kahden kuukauden välein ja niissä voidaan pohtia esimerkiksi Turun elävän musiikin nykytilaa, kehitystä ja muita ajankohtaisia aiheita esille nousevien tarpeiden ja ideoiden mukaisesti. Tapahtumiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja seuraamaan voi tulla myös ilman, että täytyy osallistua keskusteluun.


Tiivistelmän viime kertaisesta tapaamisesta voit lukea Telmun kotisivuilta: https://www.telmury.fi/telmu-miitti-1-22-koonti/

Tervetuloa!

Lisätiedot ja muut yhteydenotot: telmuturku@gmail.com
Sähköpostia lukevat puheenjohtaja Paavo ja taloudenhoitaja Samuli.

Päärakennuksen esteellisyystiedot:

Ulko- ja sisärappusia on yhteensä neljä ja näihin on saatavilla puiset itsetehdyt luiskat, jotka eivät kuitenkaan täytä esteettömyysvaatimuksia kaltevuuskulman vuoksi. Sisätiloissa on myös kynnyksiä. Oviaukkojen leveydet ja ovien sisä- ja ulkopuoliset kääntymissäteet eivät myöskään riitä esteettömyysvaatimusten mukaisiin mittoihin. Talon wc ei ole pyörätuolille mahdollinen, mutta kaupungin toimesta alueelle on rakennettu uusi kompostoiva wc, jonka tarkoitus on ollut olla esteetön, mutta ei ole varmuutta onko siinä onnistuttu. Ainakin luiska on luultavasti liian jyrkkä.

Seuraava miitti tullaan järjestämään paremmin saavutettavammassa paikassa. Nettisivuilla julkaistavan koonnin lisäksi tämän ensimmäisen miitin asioita voidaan käydä läpi myös seuraavassa miitissä.

Saapumisohjeita Koroisille:
https://www.koroinen.info/yhteystiedot.php#txt


papu