Podcastit

Aloittaja papu, 08:48:51 - 07.01.2023

« edellinen - seuraava »

papu

Laitoin tän nyt tänne osastolle, vaikka tietty mieluusti toki myös musapodeja voi tänne laittaa. Ite oon hiukan huono kuuntelee, mut ehkä suosituksien kautta vois helpommin lähestyä. Pidemmillä automatkoilla vois olla jees.

Tämän kuuntelin juur ja vaikuttaa hyvältä:

https://kihinaa.bandcamp.com/track/kihin-jakso-1

LainaaKihinää pohjautuu tarpeeseen tarkastella omaa punk- suhdetta ja 2020- luvun punk- kulttuuria sekä rakentaa tilaa, missä siitä käytäviin keskusteluihin osallistuu monipuolisemmin ääniä.

mirosol

Hyvä topsu!

Toi vaikuttaa kiintoisalta. Kiits Papu vinkistä.

Mulla on viimeisen ~2,5 vuotta ollut seurannassa Skeptics with a K podcasti.
http://www.merseysideskeptics.org.uk/
Noiden "flavour" skeptisismiin on ainakin mulle ihan täydellinen. Hyvin lempeä, myötätuntoinen ja aikuismainen lähestymistapa kaikkein hulluinpiinkin asioihin. Tämän viikon jakso on vielä kuuntelematta.
Noi on myös kaikissa kaupallisissa palveluissa, mutta tuolta omilta sivuilta pääsee kuuntelemaan ilman mitään rajoituksia. Myös noi Be Reasonable (haastetteluissa huuhaa-tyyppejä) ja InKredulous (paneelishow) on kovia. Niitä vaan tulee "vähän" harvemmin.

Osin samaa porukkaa on mukana noissa Skeptics in a pub online-podcasteissa. Niissä on viikottain joku asiantuntija puhumassa. Osa hyvin mielenkiintoisia, kuten vaikka toi Suzi Gagen "Say why to drugs" tai Dr. Adam Rutherfordin "How to argue with a racist".
https://sitp.online/
Noista on videoluennot toki myös, mutta esim spotifyssä on audiona.
+m
"No such thing as innocence" Profane Geometry - harrasteblogi ja levyhylly.

papu

Kihinän toka osa tullu (tai tokan osan eka ja toka osa ::) ):https://kihinaa.bandcamp.com/track/kihin-jakso-kaksi-osa-1