la 11.2. Utopia: Foreseen, Kovaa Rasvaa, Ronskibiitti, Rosvo

Aloittaja papu, 08:51:12 - 06.01.2023

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

papu

LainaaSaturday 11.02.2023
@ Utopia, Turku
Doors: 21:00

Tickets: 9€ / 12€

FORESEEN

Syksyllä 2022 kolmannen pitkäsoittonsa julkaissut Foreseen on ehdotonta kärkeä kotimaisen hardcore musiikin kentällä. Maailmallakin mainetta niittäneiden Helsingin villien crossover hardcore imee vaikutteita ja täten myös vetoaa sekä metalli yleisöön että hc punkkareihin.
Foreseen kiertää keväällä Untamed Force albuminsa tiimoilla ja tulee takuulla räjäyttämään mosh pitin joka pitäjässä.

Foreseen on (lavalla):
Mirko Nummelin – vokaalit, Jaakko Hietakangas – kitara, Ville Valavuo – kitara, Mårten Gustafsson – rummut
, Tuomas Köykkä – basso

KOVAA RASVAA

Kovaa Rasvaa on vuonna 2009 Turussa perustettu bändi, joka on esiintynyt raivokkailla ja lyhyillä kappaleillaan mm. Suomessa, Pohjoismaissa, Britteinsaarilla, Puolassa, Saksassa, Balkanilla, Kreikassa, Venäjällä, Brasiliassa ja Yhdysvalloissa. Orkesterilta on julkaistu useampi äänite kasetti- ja vinyylimuodossa. Rasvojen keikalla vastaanotat terveen annoksen aggressiota, joka kanavoi energiaa, terävöittää ajatuksen, vahvistaa motivaatiota, muuttaa tuskan tarkoitukseksi ja antaa rohkeutta.

Kovaa Rasvaa on: Kerttu – laulu, Johanna – kitara, Anne – basso, Otto – rummut.

RONSKIBIITTI

Ronskibiitti on vuodesta 2003 asti levyttänyt ja keikkaillut vaihtoehto-hip hop kokoonpano Suomen Turusta. Omaehtoinen ja kompromissiton soundi on pitänyt huolen, että tämä undergroundin hiomaton timantti on säilynyt harvojen, valveutuneiden musadiggareiden omana pikku salaisuutena.
11.2.2023 juhlitaan Ronskibiitin uuden QS nimeä kantavan täysimittaisen albumin julkaisua. QS on suoraa jatkumoa loppuvuodesta 2021 julkaistulle ylistetylle Bändileiri-82 albumille.
Aktiivinen keikkailu pitää orkesterin iskussa. Livenä joukkio onkin ehdottomasti parhaimmillaan. Jos et usko, niin tarkasta!

Ronskibiitti on: k!Rby, Klaus Kustaa ja Sattalite mikrofoneissa, Loudus Plexus levysoittimissa ja samplerissa, 2Tahti tuotannossa ja miksauksessa

ROSVO

Hetki sitten "23:00" albuminsa julkaissut Rosvo tunnetaan musiikista, joka vie kuulijat mukaansa yöllisen usvan täyttämään todellisuuteen, jossa kultaketjut sotkeutuvat toisiinsa ja suoraan boksista käyttöönotettuihin kenkiin haetaan vielä tuntumaa.
https://www.facebook.com/events/832000194758152