25.11. Turun Pyöräpaja: HARDCOREN JÄLKIPYYKKI: Aaltoja, Hauraus, Surut, Svarta

Aloittaja x, 22:44:53 - 30.10.2022

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

x🧦⛓️ HARDCOREN JÄLKIPYYKKI ⛓️🧦
- Katsaus post-hardcoren nykytilaan -

fb: Linkki fb-tapahtumaan

Hardcore punk musiikin alalajina oli jo kiistatta saavuttanut huippunsa reilut 30 vuotta sitten 80-luvulta siirryttäessä 90-luvun puolella, kun kovistelun ja kaahauksen lisäksi tilaa rymistelyssä saivat myös tunteet ja erinäinen soittimilla kikkailu. Edellä mainitun mukaisesta keitoksesta syntyikin uusi erikoismusiikin alalaji 🥁... post-hardcore!
Mutta millainen on post-hardcoren nykytila?
Kysymykseen saat vastauksen perjantaina 25.11., kun Turun Pyöräpajalla lingotaan hardcoren jälkimainingeissa neljän bändin voimin. Mukana ovat jyväskyläläinen Aaltoja, tamperelainen Surut sekä paikalliset punput Hauraus ja Svarta Havet.

Aaltoja (post-hc)
Aaltoja Bandcamp

Hauraus (post-hc)
Hauraus fb-sivut

Surut (blackened hc)
Surut Bandcamp

Svarta Havet (post-hc)
Svarta Havet Bandcamp

Liput 5-10€
Ovet 20:00
Ei ikärajaa
Ei natseja

Tapahtumassa noudatetaan turvallisempien tilojen periaatteita, eli minkäänlaista syrjivää tai häiritsevää käytöstä ei suvaita. Turvallisemman tilan periaatteet ovat luettavissa seinällä pajan sisäänkäynnin luona. Mikäli kohtaat tai huomaat tapahtumassa minkäänlaista häirintää, ilmoitathan siitä henkilökunnalle, jotta voimme puuttua asiaan ja tarvittaessa poistaa häiriköivän henkilön Pyöräpajan tiloista.
Tapahtuma on toteutettu yhteistyössä Turkulaisen Alakulttuurin Ystävät RY:n kanssa ja keikan tuotot menevät niin Pyöräpajan kuin TAY RY:n toiminnan tukemiseen. TAY RY:n tavoitteena on riippumattoman, tee se itse -periaatteella toimivan keikkapaikan/kulttuuritilan perustaminen Turkuun, jossa on runsaaseen alakulttuuritekijöiden tarjontaan suhteutettuna suorastaan huutava pula tiloista. Toistaiseksi yhdistys kerää varoja tulevaan tilan hankintaan liittyvien ensikulujen (takuuvuokra jne.) kattamiseksi järjestämällä tukikeikkoja yhteistyössä muiden turkulaisten toimijoiden kanssa.
-
Nimestään huolimatta tapahtuma toimii myös esipesuna lauantain hardcore-keikalle, zek it aut tuu:

La keikka pif-ketju
la keikka fb-tapahtuma
Turun alakulttuurin ystävät IG

papu

Linkitin kalenteriin tän! Foorumisoftan päivityksen mukana kalenterimerkintöjen tekeminen hiukan uudistunut ja parantunut. Päivitetyt ohjeet löytyy täältä: http://diyturku.net/forum/index.php/topic,4057.0.html

avis

täällä voipi muuten ostaa lipun myös pyöräpajan seuraavan päivän harcore-kekkereihin (paranoid, g.a.z.e, jne)! 2pvää 12€, todella hyvä diili johon kannattaa tarttua!

x

Aikataulut:

20:00 Ovet aukeaa, sen jälkeen:

20:30 Hauraus
21:15 Surut
22:00 Aaltoja
22:45 Svarta Havet

Muistakaa tuo yhteislippujuttu viikoblopun kummallekin keikalle!