la 20.8. Turku ilman natseja -jatkot //electroni afterparty

Aloittaja kuka tahansa, 03:27:56 - 17.08.2022

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

kuka tahansa

Turku ilman natseja -mielenosoituksen elektroniset jatkot Brinkkalan pihassa lauantaina 20.8. klo 20–02. Ei pääsymaksua, ei ikärajaa, ei natseja. // Free entry, all ages, no nazis.

Itse mielenosoitus samana päivänä klo 11–13, kokoontuminen Yliopistonkadun kävelykadulla: // The Turku Without Nazis demo takes place from 11 am to 1 pm, gathering at the Yliopistonkatu pedestrian street: https://www.facebook.com/events/1217636072410818

JATKOJEN OHJELMA // AFTERPARTY PROGRAMME:
Fb: https://fb.me/e/2KRDsqwHE

★ 20.00 live: PAHATAPSA | electro
Tulevaisuuden utopioita ja dystopioita maalailevaa, tanssittavaa pelimusiikkia. Artisti on viimeisen vuoden aikana piirtänyt luupperilla mielensä maisemia hyödyntäen vain eeppisen vanhaa Casiota, RC-505-loopperia ja Korgi Miniä. Soundi on orgaanista ja yhdistelee jonkin verran myös muita ääniä ja mikillä nauhoitettuja perkussioita – tietokonetta ei ole käytetty missään vaiheessa, koska käppäisyys on kultaa.

★ 21.00 dj FAKE FAG | disco synthétique et électronique
Kirjiksen ammoisilla queer-Qlubeilla Suomessa soittelunsa aloittanut Fake Fag on synteettistä ja elektronista tanssimusiikkia soittava dj, jonka seteissä nousee esiin erityisesti trans-, queer- ja feministimuusikoiden tuotanto housesta räppiin. Ironisen dj-nimensä hän otti käyttöön nolkytluvun lopulla Berliinissä queerbileitä järkkäillessään, kun huomasi miten vaikea joidenkin cishomomiesten oli hyväksyä sukupuolen moninaisuutta.

★ 22.30 dj NOITAENKELI | dark electronic
Laua Ripin dj-alterego soittaa TIN-jatkoilla samanlaista ahistavaa rymistelyä kuin pari viikkoa sitten Kirjiksen Punx for Seitan -festarilauantain päätteeksi. Vieraannuttavia witch house -synamattoja ja aggressiivista huutojympettä. Ehkä ripaus toivoa ja rakkautta?

★ 00.00 dj AAMUAURINKO | techno
TYEMYYn, Kirjakahvilan, Turkulaisen alakulttuurin ystävät ry:n sekä Knullruffs-kollektiivin riveissä puuhasteleva Aamu soittelee rytmistä teknosoundia 90-luvulta nykypäivään. Turku ilman natseja -lauantain päättävässä setissä on luvassa melko intensiivistä miksausta, nopeita vaihtoja sekä hyppelyä raa'asta ysäriluuppiteknosta hypnoottisempaan tunneliteknoon.

★ 02.00 kotia kohti // homewards

▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
TURUN KIRJAKAHVILA
https://www.kirjakahvila.org
https://www.facebook.com/kirjakahvila
https://www.instagram.com/kirjakahvila
https://www.youtube.com/user/kirjakahvila
https://discord.gg/B6jyqvJ
▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼

ESTEETTÖMYYS JA TURVALLISEMMAN TILAN POLITIIKKA

Esteettömyydestä: Brinkkalan sisäpiha on päällystetty mukulakivillä. Kahvilatilaan on kaksi rappusta ylös ja kaksi alas, ei ramppia. Kahvilassa on sukupuolittamattomat mutta pyörätuoleille esteelliset WC:t. Ostopakkoa ei ole, eikä vesi ja vessojen käyttö maksa mitään. Vältäthän hajusteiden käyttöä.

Tarkempia esteettömyystietoja:
https://www.kirjakahvila.org/esteettomyys

Turvallisemman tilan politiikka: Kunnioita jokaisen itsemäärittelyä. Älä koske, tuijota, valokuvaa tai kysy henkilökohtaisia asioita ilman suostumusta. Käytä henkilöstä hänen käyttämäänsä nimeä ja pronominia. Jos joku tai jokin häiritsee sinua tai jos havaitset häirintää, ilmoita Kirjakahvilan henkilökunnalle.

//

ACCESSIBILITY AND SAFER SPACE POLICY

Accessibility: The Brinkkala courtyard is paved with round cobblestones. Two steps up and two down lead into the café. Toilets are not gendered, but also not wheelchair accessible. There is no obligation to buy, and water and the use of toilets are always free to all. Please avoid using scents.

Safer space policy: Respect everyone's self-identification. Do not touch, stare, take pictures, or ask personal questions without consent. Address everyone with the name and pronoun they use of themself. If anyone or anything makes you feel uncomfortable or if you witness harassment, please contact the Kirjakahvila staff.