13.8. Pyöräpaja: Ei Mitään Musaa (Perra Gritona, Spear Flowers, Syys, Zherbin+2)

Aloittaja avis, 19:40:55 - 21.07.2022

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

avis



Maistuuko pörinä? Kiinnostaako rutina? Onko sirinä, suhina ja sihinä kuin musiikkia korvillesi? Siinä tapauksessa suuntaa kulkusi Turun Pyöräpajalle lauantaina 13. elokuuta kokeellisen (epä)musiikin iltaan! TAY RY ystävineen on kuratoinut esiintyjiksi joukon mölymaakareita, alla aakkosjärjestyksessä:

HAUTAUS
https://hautaus.bandcamp.com/releases
KOBEUK
https://kobeuk.bandcamp.com/
LAWNMOWER
https://m.soundcloud.com/temsu-laitinen/lawnmower-pipes
PERRA GRITONA (trans femme experimental emo violence skramz scramble)
SPEAR FLOWERS (alternative/drone/noise rock)
https://spearflowers.bandcamp.com
TRIVIAL ZERO
https://m.soundcloud.com/trivialzero-1
SYYS (noise/ambient)
https://syysyys.bandcamp.com/releases

Lipun hinta 5-10€ riippuen omasta maksukyvystä ja/tai halusta TAY RY:n ja Pyöräpajan toiminnan rahalliseen tukemiseen, ovet aukeaa klo 18 ja soitot alkavat klo 19. Omat juomat, ei anniskelua, ei ikärajaa. Tapahtumassa noudatetaan turvallisempien tilojen periaatteita, eli minkäänlaista syrjivää tai häiritsevää käytöstä ei suvaita. Mikäli kohtaat tai huomaat tapahtumassa minkäänlaista häirintää, ilmoitathan siitä henkilökunnalle, jotta voimme puuttua asiaan ja tarvittaessa poistaa häiriköivän henkilön Pyöräpajan tiloista.
Nähdään Pajalla!

Keikan tuotot menevät Turun Pyöräpajan ja TAY ry:n toiminnan tukemiseen. TAY RY:n tavoitteena on riippumattoman, tee se itse -periaatteella toimivan keikkapaikan/kulttuuritilan perustaminen Turkuun, jossa on runsaaseen alakulttuuritekijöiden tarjontaan suhteutettuna suorastaan huutava pula tiloista. Toistaiseksi yhdistys kerää varoja tulevaan tilan hankintaan liittyvien ensikulujen (takuuvuokra jne.) kattamiseksi järjestämällä tukikeikkoja yhteistyössä muiden turkulaisten toimijoiden kanssa.

https://www.facebook.com/events/745684796551806

papu


avis

Laua Rip joutui perumaan keikkansa, Trivial Zero lisätty lineuppiin! Alla lauantain soittojärjestys, aloitus 18:30!
e. Myös Zherbin joutui perumaan, tilalla Lawnmower ja Hautaus.

Laua Rip had to sadly cancel their gig, Trivial Zero added to the lineup! Here's the playing order for saturday, starting at 18:30:
e. Zherbin also cancelled, Lawnmower and Hautaus toncover.

TRIVIAL ZERO

SYYS

KOBEUK

LAWNMOWER

PERRA GRITONA

SPEAR FLOWERS

HAUTAUS

SOPRANOS KAKOLAN MÖLYKARAOKE

avis

Lisää peruutuksia: myöskään Syys ei pääsekkään esiintymään. Tilalla turkulainen alakulttuurin ystävä Neandertaal, jonka lisäksi ovien avauduttua soitetaan Syys:in puoltuntinen ääniteos odotusmusiikkina ennen ensimmäistä esiintyjää.