Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

 • PYÖRÄPAJAN & TAY RY:N TUKIKEIKKA 4.6.2022: SEURAT, BOLT : 04.06.2022

Kirjoittaja Aihe: La 4.6. Pyöräpajan & TAY RY:N tukikeikka: Seurat, Bolt Cross, Romutus, +2  (Luettu 576 kertaa)Turun Pyöräpajan piiiitkä keikkatauko saa viimein päätöksensä! Lauantaina 4.6. pajalla nautiskellaan hardcoresta eri muodoissaan viiden bändin voimin. Seurat saapuu Oulusta asti julistamaan hardcoren ilosanomaa ja Bolt Cross Tampereelta tarjoilee Robocop-henkistä, dystooppista crossover thrash -tykittelyä. Paikallisesta osaamisesta Pajalla kuullaan Romutuksen kaikentuhoavaa mögä-helvettiä, synkistelevää kovistelua jenkkityyliin à la Kova Totuus, sekä ensimmästä kertaa ikinä "lavalle" astelevaa noisecore-jyrää Sonic Torturea.

Lippu 10€ (CASH ONLY!) / Ovet klo 20, eka bändi 20:30 / Turun Pyöräpajalla (Kalevantie 15, sisäänkäynti takapihalta)

Tapahtuma on toteutettu yhteistyössä Turkulaisen Alakulttuurin Ystävät RY:n kanssa ja keikan tuotot menevät niin Pyöräpajan kuin TAY RY:n toiminnan tukemiseen. TAY RY:n tavoitteena on riippumattoman, tee se itse -periaatteella toimivan keikkapaikan/kulttuuritilan perustaminen Turkuun, jossa on runsaaseen alakulttuuritekijöiden tarjontaan suhteutettuna suorastaan huutava pula tiloista. Toistaiseksi yhdistys kerää varoja tulevaan tilan hankintaan liittyvien ensikulujen (takuuvuokra jne.) kattamiseksi järjestämällä tukikeikkoja yhteistyössä muiden turkulaisten toimijoiden kanssa.

Tapahtumassa noudatetaan turvallisempien tilojen periaatteita, eli minkäänlaista syrjivää tai häiritsevää käytöstä ei suvaita. Mikäli kohtaat tapahtumassa minkäänlaista häirintää, ilmoitathan siitä henkilökunnalle jotta voimme puuttua asiaan ja tarvittaessa poistaa häiriköivän henkilön Pyöräpajan tiloista.

SEURAT (Oulu, hardcore)
https://hcseurat.bandcamp.com/

BOLT CROSS (Tampere, crossover)
https://boltcross13.bandcamp.com/

ROMUTUS (Turku, mögä)
https://romutus.bandcamp.com

KOVA TOTUUS (Turku, hardcore)
https://kovatotuushc.bandcamp.com/

SONIC TORTURE (Turku, noisecore)
https://sonictorture.bandcamp.com

https://www.facebook.com/events/572807603960311/
« Viimeksi muokattu: 12:45:05 - 04.06.2022 kirjoittanut avis »

Voi helvetti ku ei pääse tänne  >:(

kuka tahansa

 • Global Moderator
 • ****
  • XSpecies TraitorX

papu

 • Global Moderator
 • ****
Hyvää keliä luvattu lauantaille. Se on kesä ny  8)

papu

 • Global Moderator
 • ****
Voisin ottaa distron mukaan tänään  ::)

Alla illan aikataulut! Virhe joutui valitettavasti perumaan esiintymisensä mutta paikkaamaan saatiin ensimmäisen keikkansa soittava Sonic Torture!
Myös Bolt Cross perui kuumetapauksen takia ja tilalle saatiin Hauraus (post-hardcore, Turku)
Varaa mukaan käteistä - liput 10€! Paikan päällä myytävänä myös vegaanisia tukihampurilaisia liukuvalla tukihinnalla 4-10€.

20.00 - Ovet auki
20.30 - SONIC TORTURE
21.00 - ROMUTUS
21.40 - KOVA TOTUUS
22:20 - SEURAT
23.00 - HAURAUS

Nähdään illalla!
« Viimeksi muokattu: 16:04:55 - 04.06.2022 kirjoittanut avis »

karol

 • Global Moderator
 • ****
Kova Totuus oli hyvä. Ei niin kova kuin odotin kassunsa perusteella, mutta erittäin lupaava. Suomen kiinnostavin hardcorebändi moneen vuoteen. Toivottavasti bändi soittaa pian taas Turussa.

Haurauden aloittaessa piti lähteä kotiin koiran luo, joten toivon näkeväni sen toiste. Keikan alun taas missasin Suomen matsin takia, ja ehdin juuri paikalle Kovan Totuuden aloittaessa.

Pyöräpajalle ajellessa mietin, että kyllä punk/hc on eniten kotonaan jossain tuollaisissa paikoissa ja alueilla. Ja oli muuten hienosti porukkaa paikalla!
« Viimeksi muokattu: 15:59:56 - 05.06.2022 kirjoittanut karol »