Turun elävän musiikin yhdistys Telmu ry

Aloittaja papu, 18:33:18 - 14.04.2022

« edellinen - seuraava »

papu

KOKOUSKUTSU


Turun elävän musiikin yhdistys Telmu ry
Sääntömääräinen kevätkokous
Torstaina 30.3. klo 19-20
Bar Ö, Linnankatu 7

Tervetuloa Turun elävän musiikin yhdistys Telmu ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen. Sääntömääräisten asioiden lisäksi kokouksessa vahvistetaan yhdistyksen hallituksen laatima yhdenvertaisuussuunnitelma ja päätetään kannatusjäsenyyden suuruudesta.

Syyskokouksessa vahvistetun toimintasuunnitelman mukaisesti yhdistys on sitoutunut toiminnassaan edistämään yhdenvertaisuutta ja noudattamaan turvallisemman tilan periaatteita. Yhdenvertaisuussuunnitelmaan on kirjattu toimenpiteitä, jotta yhdistys toiminnassaan pystyisi mahdollistamaan sen, että elävän musiikin parissa toimiminen ja sen kokonaisvaltainen sosiaalinen ulottuvuus toteutuisi yhdenvertaisesti. Kokouksen esityslista, toimintakertomus, tilinpäätös ja yhdenvertaisuussuunnitelma ovat luettavissa yhdistyksen verkkosivuilla osoitteessa: telmury.fi

Lisätiedot ja muut yhteydenotot: telmuturku@gmail.com
Sähköpostia lukevat puheenjohtaja Paavo Vuoristo ja rahastonhoitaja Samuli Virtanen

Kokouksen jälkeen on luvassa elävää musiikkia:

http://diyturku.net/forum/index.php/topic,4097.0.html

Tervetuloa kokoukseen ja nauttimaan elävästä musiikista!


Terveisin,

Telmu ry:n hallitusSafe & accessible (https://oebar.fi/)


Bar Ö is a racism-, discrimination- and harassment-free environment. We will intervene with any misconduct immediately as it comes to our attention and anyone misbehaving will be removed from the bar. If someone makes you feel uncomfortable, please inform the staff immediately.

Bar Ö is located on ground level. There are 2 doorsteps (5 + 15 cm high) in front of the door, and two 12 cm steps in the entry passage. The doorway is 85 cm wide.

An accessible entrance with a ramp is located at the back of the bar, on the inner yard accessed from Linnankatu. This doorway is 110 cm wide.

1 accessible restroom is situated behind the bar counter. The restroom door is 84 cm wide. All restrooms are unisex, two of them are also equipped with urinals.

The sidewalk terrace is accessible with wheelchair.
The new parklet terrace is unfortunately not accessible. There is a ~4cm high threshold at the terrace entrance. Tables and benches fill up the terrace space.


Kevätkokous 2023 esityslista:

1. Kokouksen avaus
2. Kokouksen järjestäytyminen; valitaan puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa
3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4. Kokouksen työjärjestys
5. Tilinpäätöksen, vuosikertomuksen ja toiminnantarkastajan lausunnon esittäminen
6. Tilinpäätöksen vahvistaminen
7. Vastuuvapauden myöntäminen edellisen kauden hallitukselle
8. Yhdenvertaisuussuunnitelman vahvistaminen
9. Esitys kannatusjäsenyyden suuruudesta
10. Telmun kuulumisia ja tulevaisuuden mietteitä
11. Kokouksen päätös


papu

Jäsenyydestä:

Yhdistyksen jäsenenä pääset vaikuttamaan toimintaan ja sen kehityssuuntiin. Yhdistyksen kokouksessa on jokaisella varsinaisella jäsenellä, kunniapuheenjohtajalla ja kunniajäsenellä yksi ääni. Kannattavalla jäsenellä on läsnäolo- ja puheoikeus, mutta ei äänioikeutta. Yhdistyksen tapahtumat ja toiminta ovat kuitenkin avoimia kaikille jäsenyydestä riippumatta.

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. Kannattajajäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Kunniapuheenjohtajaksi tai kunniajäseneksi voidaan hallituksen esityksestä yhdistyksen kokouksessa kutsua henkilö, joka on huomattavasti edistänyt ja tukenut yhdistyksen toimintaa.

Liittymislomake osoitteessa telmury.fi