la 31.7. Brinkkalan piha: Kovaa rasvaa, Joukkohauta (JNS), Ohjus (JNS)

Aloittaja kuka tahansa, 00:31:35 - 10.07.2021

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

kuka tahansa

Kovaa rasvaa juhlistaa uutta levyään.

Kovaa rasvaa | crossover hc, Turku
https://svartrecords.bandcamp.com/album/tasaluvulla-tulevaisuuteen

Joukkohauta | raw d-beat, Joensuu
https://joukkohautapunk.bandcamp.com

Ohjus | chaos punk, Joensuu
https://ohjus.bandcamp.com/album/ohjuskaaos-e-p

Fb: https://www.facebook.com/events/1022641351813342/

▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾
TURUN KIRJAKAHVILA 40 VUOTTA!
https://www.kirjakahvila.org
https://www.facebook.com/kirjakahvila
https://www.instagram.com/kirjakahvila
https://www.youtube.com/user/kirjakahvila
https://discord.gg/B6jyqvJ
▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾

ESTEETTÖMYYS JA TURVALLISEMMAN TILAN POLITIIKKA

Kirjakahvilassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, emmekä hyväksy rasistista, seksististä, homofobista, transfobista, ableistista tai muuten syrjivää käytöstä. Kunnioita jokaisen itsemäärittelyä. Älä koske, tuijota, valokuvaa tai kysy henkilökohtaisia asioita ilman suostumusta. Käytä henkilöstä hänen itse käyttämäänsä nimeä ja pronominia. Ongelmatilanteissa voit kääntyä Kirjakahvilan henkilökunnan puoleen paikan päällä tai ottamalla myöhemmin yhteyttä. Kirjakahvilan yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.kirjakahvila.org/yhteys/.

Esteettömyydestä: Kirjakahvila sijaitsee Brinkkalan sisäpihalla, joka on päällystetty mukulakivillä. Kahvilatilaan on kaksi rappusta ylös ja kaksi alas, ei ramppia. Kahvilassa on sukupuolittamattomat WC:t. Kehotamme kahvilassa käyviä ottamaan huomioon hengitystieoireiset ja välttämään hajusteiden käyttöä.

Tarkempia esteettömyystietoja: https://www.kirjakahvila.org/esteettomyys/

//

ACCESSIBILITY AND SAFER SPACE POLICY

Safer space policy: We are against racism, sexism, homophobia, transphobia, ableism and other forms of discrimination. Respect everyone's self-identification. Do not touch, stare, take pictures, or ask personal questions without consent. Address everyone with the name and pronoun they use of themself. If anyone or anything makes you feel uncomfortable or if you witness harassment, please let the Kirjakahvila staff know.

Accessibility: The Book Café is located at the Brinkkala courtyard, which is paved with round cobblestones. Two steps up and two down lead into the café. Toilets are not gendered. Kirjakahvila is a fragrance-free zone: we urge you to keep in mind those of us who are sensitive to chemicals, and refrain from using perfumes, colognes, and other scented products.

papu

Onkohan chaos punkmainen käytös hyväksyttyä ??? Sellane oikee kunno törttöily ::)

papu

Muistan joskus ku paheksuttiin sitä ku chaos punkkarit törttöili aina puntalassa ::) olinkoha se niitä viimeisiä hetkiä ku punk oli vielä vaarallista ???

kuka tahansa

Eiks Teviksellä ollut aina vaarallista? Näin ainakin se yksi ekaa kertaa Kirjiksessä aikoinaan keikalla ollut keesipää antoi ymmärtää, kun huomautettiin törttöilystä: hän sanoi ettei tiennyt ettei kaikki oo ok kun oli vain käynyt Teviksellä, jossa kaikki siis hänen käsityksensä mukaan oli ok! :D

Nykyään vaarallisinta punktouhua vois olla Elokapinaan ja antifasistiseen toimintaan osallistuminen tai en tiä. 🤔

papu

Lainaus käyttäjältä: kuka tahansa - 12:14:28 - 14.07.2021
Eiks Teviksellä ollut aina vaarallista? Näin ainakin se yksi ekaa kertaa Kirjiksessä aikoinaan keikalla ollut keesipää antoi ymmärtää, kun huomautettiin törttöilystä: hän sanoi ettei tiennyt ettei kaikki oo ok kun oli vain käynyt Teviksellä, jossa kaikki siis hänen käsityksensä mukaan oli ok! :D
Olikohan näin ??? Mut jos kerta internetissä luotettavista lähteistä tieto peräisin ni uskotaan!

kuka tahansa

Näin oli. Se oli yksi Huolten ja murheitten keikka, ja kun kerroin silloin sulle tapahtuneesta niin olit raivoissasi siitä miten Teviksestä on tuollainen mielikuva tyypeillä ja sit ne vain törttöilee siellä ku luulevat että se on ok. Eli ihan kyllä itekki paheksuit! :P

papu

Juu kyl mä tän muistan :) Mut sitä en muista et poljinko jalkaa raivoissaan vaiko ihan vaan maltillinen raivostuminen ???

Ei oo kyl helppoa olla chaos punkkari nykysi!!

kuka tahansa

Kyllä se aika maltillinen oli, ehkä raivostumisen sijaan voisi puhua tuskaisesta turhautumisesta.

papu

Ajattelinkin et muistaisin varmaan jos oisin oikee kunnolla ragennut ::)

kuka tahansa

LainaaPorok ei soita Kirjakahvilassa. Bändiltä tulossa tiedote asiasta. // Porok removed from the lineup. A statement from the band coming soon.

#punkstoo

kuka tahansa

Lainaus käyttäjältä: Porok @ FacebookPorok lopettaa toimintansa.

Erittäin tärkeän punkstoo-keskustelun myötä olemme kuulleet rumpalimme Jannen tuomittavista teoista, jotka estävät bändin toiminnan jatkamisen. Haluamme pyytää anteeksi kaikilta, jotka ovat joutuneet tuntemaan olonsa turvattomaksi tai epämiellyttäväksi keikoillamme.

Tähän päivitykseen ei toivota kommentteja siksi, että kenekään ei tarvitse kyseenalaistaa lopettamispäätöstämme tai siihen johtaneita syitä, saatika antaa meille kiitosta siitä, että olemme tehneet vain vähimmän mitä tilanteessa voimme. Ei kuitenkaan anneta keskustelun loppua ja tehdään yhdessä kaikkemme, jotta punkskene tulisi kaikille turvallisemmaksi toimia.

#punkstoo

https://www.facebook.com/100960278187627/posts/334446931505626/

kuka tahansa

20.00 tervetuloa! // welcome!
20.30 Ohjus
21.15 Kovaa rasvaa
22.00 Joukkohauta
22.30 Alphaville DBTL:ssä – kuulunee mainiosti Brinkkalan pihaan!

Muistakaa maskit ja turvavälit ja käsihygienia keikoillakin! // Remember to wear a mask, keep a safe distance and wash your hands!

"Deltavariantti leviää helposti myös ulkona, asian­tuntija kertoo, miten se on syytä huomioida" - https://www.hs.fi/hyvinvointi/art-2000008161774.html

Turun kaupunki ohjeistaa Facebookissa:
https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=4510037319007880&id=111390105539312

kuka tahansa

Kiitokset kaikille, hurjan kivat kemut oli DBTL:n äänentoiston riittämättömyydestä (tai väärin suuntaamisesta) huolimatta!

Ks. livetaltiointi @ https://youtu.be/SPpSGF3HhgI (kiitokset nimim. Dead Sun Risingille tästä)

papu

Illan top-3

1) Ohjus
2) blues-keskustelut blues-miehen kanssa Rantakertun ulkopuolella
3) sähköskuutti

kuka tahansa

Lainaus käyttäjältä: papu - 06:58:35 - 02.08.2021
Illan top-3

1) Alphaville (live)
2) Alphaville (levy)
3) Alphaville-keskustelut Alphaville-henkilön kanssa Rantakertun ulkopuolella

Korjasin.