Pe 6.11. klo 18 Similä&Vuorela: Kytät on natsisikoja

Aloittaja Dead sun rising, 12:49:58 - 12.09.2020

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

Dead sun rising

Tämmöinen tuli vastaan. Jos ei ole muuta, niin ehkäpä pitää käydä kurkkaamassa:

Lainaa
Valtio vihaa sua. Suomalainen punk ja hardcore 1985-2015. Ville Similä ja Mervi Vuorelan kirjaan liittyvä nosto Turun musiikkikirjastossa.  "Ei oikeutta raiskaajille, ei muuta ku sakset esiin.. (Aivolävistys) Tekis mieli ryöstää Siwa (Nyrkkitappelu) Muna pystyssä maata puolustaan... (Tohtori Koira) Nyt mennään Espooseen kakkaamaan uima-altaaseen... (Lapinpolthajat). Nämä ja muut helmet lainattavissa nyt! Similä ja Vuorela luennoivat pääkirjaston Studiossa 28.9. aiheesta Kytät on natsisikoja - Kuinka punk ennustaa politiikkaa? (Huom. tilaan mahtuu vain 30 henkilöä).
http://www.turku.fi/tapahtuma/ma-09212020-1800-yleisoluentosarja-politiikkaa-ja-polemiikkia-kirjallisuuden-ja-musiikin-0?fbclid=IwAR3GsWTSYnDCv3qioqlRGyp5BiL_nsyJfd8GD0PHdA-Hyk0OjYpDz_lcTFA

Dead sun rising

Äh, piti mennä noihin muihin tapahtumiin eikä keikkoihin... ehkä joku siirtää tai sitten on täällä.

mirosol

Lainaus käyttäjältä: Dead sun rising - 12:51:12 - 12.09.2020
Äh, piti mennä noihin muihin tapahtumiin eikä keikkoihin... ehkä joku siirtää tai sitten on täällä.

Näin.
"No such thing as innocence" Profane Geometry - harrasteblogi ja levyhylly.

kuka tahansa


kuka tahansa

#4
Eiku siirtyikin perjantaille 6.11.

Aloituspostauksen linkki ei toimi, joten tässä: https://www.turku.fi/tapahtuma/ma-09212020-1800-yleisoluentosarja-politiikkaa-ja-polemiikkia-kirjallisuuden-ja-musiikin

Fb-tapahtumasivuilla mainitaan luennon peruuntuneen muttei mitään uudesta päivämäärästä (siitä oli merkintä ohjelmajulisteessa pääkirjaston studion ovella): https://www.facebook.com/events/1205260546504300/

Ehkei se noin pitkälle siirtymisen vuoksi sitten vain enää ole osa tuota luentosarjaa, mene ja tiedä.

Dead sun rising

Taisi siirtyä "nettiin" tai mitenköhän lienee. En laita linkkiä, kun näytti sen verran pitkältä, että ei kuitenkaan toimi. Kyl te löydätte tarvittaessa.

Lainaa
Turun kaupunginkirjaston perinteinen Kaamos tapahtuma järjestetään 11. kerran perjantaina 6.11.2020 pääkirjastossa. Tällä kertaa kirjaston Kaamoksen ohjelmassa kirjallisuus kohtaa musiikin. Kaamos-tapahtumasta valtaosa striimataan, ja sitä voi seurata Facebookin kautta.

Monipuolista ohjelmaa läpi päivän

Tapahtumapäivän aloittaa Meidän Turku -pop up Rotundassa. Pop up -esittelypisteellä voi tutkia ja aistia Turun kulttuurien kirjoa. Esillä on myös monikulttuurisen kokoelman aineistoa sekä tietoa Turussa asuvista maailmankulttuureista. Monikulttuurista liveohjelmaa voi seurata tasatunnein klo 14 alkaen.

Kaamos-päivä jatkuu Politiikkaa ja polemiikkia: kirjallisuuden ja musiikin törmäyksiä -luentosarjan luennolla klo 14.30. Toimittajat, kirjailijat Ville Similä ja Mervi Vuorela luennoivat otsikolla Kytät on natsisikoja – Kuinka punk ennustaa politiikkaa?  Luento analysoi Kaaoksen oikeusfilosofiaa kesän 2020 poliisimielenosoitusten valossa ja pohtii, minkä hardcoreyhtyeiden vaikutuksesta pääministeripuolue Sdp päätyi kannattamaan turkistarhauksen lakkauttamista. Luentoa voi seurata myös virtuaalisesti kirjaston Facebookissa.