Eyewitness - Paska Sukupolvi MLP

Aloittaja papu, 17:38:21 - 26.08.2020

« edellinen - seuraava »

papu



Nyt se on viimein pihalla!! Vuonna 2014 nauhoitetut biisit vihdoin vinyylillä.

Eyewitness - Paska Sukupolvi MLP

A1 Ei Lupaa
A2 Kokoomusnuoret   
A3 Hard-Korea
A4 Pahoinvointi
B1 Konttorirotta
B2 Järjetöntä Pakkovaltaa
B3 Paska Sukupolvi
B4 Konekiväärillä Maailmaa Muutetaan

Kokonaiskesto 13:36
Painos 200kpl musta 12" vinyyli
Sisältää sanoitusliitteen, saatekirjeen sekä faniposterin


Levyn hinta on 12€ (+postit) ja sitä voi tilata julkaisijoilta.
Isommat erät jälleenmyyjille hiukan edullisemmin.

Räkälevyt - rakalevyt@gmail.com
- Turussa kädestä käteen

Mögähead - mogahead1312@gmail.com
- Turussa kädestä käteen
- vaihdot, zegoilut

Pietsu - pietsu123@gmail.com
- Helsingissä kädestä käteen
- muut säädöt

Saatavilla myös:
-


papu

Lainaus käyttäjältä: papu - 17:38:21 - 26.08.2020
Räkälevyt - rakalevyt@gmail.com
- Turussa kädestä käteen
Jos tuntuu et löytyy iteltä jotain jänniä levyjä joita haluis vaihtaa tähän levyyn, ni sopii ottaa yhteyttä. Distroa en aio elvyttää mutta pieniä eriä 1-3kpl tms vaihtelen mieluusti omaan käyttöön.

papu

Levykauppa Äxästä: https://www.levykauppax.fi/single/eyewitness/paska_sukupolvi/#701400

Turun liikkeessä jo nyt, fyysiset kipaleet ens viikon aikana myös muista valikoiduista Äxän liikkeistä. Nettikaupan kautta toki vaikka kotiovelle tai miten noi kuriirihommat ny meneekään!

papu

Meno on huumaa ja myös Kasiraita Turussa kaupittelee levyä hyvään hintaan. Ite shoppailin Asa Via Karelia tuplaälppärin samalla joten vittu ei tosiaan turha reissu. Hyvä pinkka jäi sitäki levyä et varmaan kandee käydä ostelee ettei sit vituta ku missas.

mögälix

Nyt tätä taas mulkskin. Joten zegoillaan....

papu

Haluuko joku rustailla arvion julkaistavaksi diyturku.netin zineen? Vapaakappale levystä kuuluu arviodiiliin toki  8)

Piezu

#7
Helsingissä saatavilla myös seuraavista levykaupoista:

- Stupido Records
https://stupidorecords.com/en/

- Keltainen Jäänsärkijä
https://jaansarkija.fi/

- Goosebumbs Records
http://www.goosebumbsrecords.fi/

- Rolling Records
https://www.rollingrecords.fi/

-Levykauppa X
https://www.levykauppax.fi/single/eyewitness/paska_sukupolvi/#701400

Toki myös kädestä käteen onnistuu meitsiltä (pistämällä viestii pietsu123(ät)gmail.com), mutta vahva suositus et käykää supportaa levykauppoja näiden vallitsevien aikojen takia!!

papu

Lainaus käyttäjältä: Piezu - 19:47:49 - 03.09.2020
vahva suositus et käykää supportaa levykauppoja näiden vallitsevien aikojen takia!!
Juuri näin! Porin Levykauppaan vein viikonloppuna myyntiin, jos joku porilaine sattumalta ihmettelee et mistä sieltä tälläsen levyn voisi oikeen hankkia.

papu

Arvioita alkaa tipahtelemaan! Ensimmäisenä vuorossa Imperiumi.net:

https://www.impe.fi/reviews/1/21309

Lainaa
12.09.2020
Janne Rintala

Raisiolainen 2011 perustettu punkretkue Eyewitness sulki suunsa jo vuosia sitten. Yhtyeen joutsenlauluksi jäi jo 2014 äänitetty EP Paska sukupolvi.

Bändin linjana voisi sanoa olleen peruspunkin ja hc-ryminän välimaaston. Bändi ei siis ollut sitä suoraviivaisinta kaahausta, mutta ei se liikaa jarruakaan painellut. Siinä missä Kokoomusnuoret ja Konekiväärillä maailmaa muutetaan ovat levyn näennäisesti sävykkäintä osastoa, niin Konttorirotassa paiskotaan sylkeä sinne tänne. Laulussa on punk-asennetta ja sounditkin ovat varsin selkeät.

Ja koska ollaan punk, pitää olla vahva mielipide asiaan kuin asiaan. Osansa siis saavat ne tyypilliset kohteet kuten keikkapaikkojen puute, kokoomus, oikeisto, systeemi, oravanpyörät, pahoinvoinnit ja niin edelleen. Kaikessa asia esitetään melko yksinkertaistetun uhon läpi ilman itseironiaa. No, sopivassa nousukiidossa ajatusvirrat koetaan putken läpi ja kuten biossakin todetaan, asiat kanavoituvat nykyään eri tavoin.

Mutta ei Paska sukupolvi ole silti levynä muita heikompi, vaikka persoonattomuutta siltä löytyy vaikka muillekin jakaa. Vaikka musiikillinen sisältö on rakennettu kierrätyspalikoista, kokonaisuudessa on rullaavuutta jonka turvin levyn vajaa vartti sujuu sujuvasti ilman elohiirtä silmässä.

papu

Lainaus käyttäjältä: Desibeli.net kertoi aiheesta näin
Eyewitness: Paska sukupolvi
Räkälevyt / Mögähead

Aika kuluu ja me siinä samalla, eihän tuolle mitään voi. Raakaa hc-punkkia veivannut Eyewitness pistettiin jäihin jo vuosia sitten, mutta niin vain ryhmältä ilmestyi vielä yksi vinyyli.

Paska sukupolvi äänitettiin kuuleman mukaan jo vuonna 2014, mutta syystä tai toisesta julkaisu on tosiasia vasta nyt. Saatesanoissa kerrataan niin menneitä sekoiluja, kuin itse levyäkin ohimennen, mutta suotta näitä biisejä vähätellään mitenkään jälkikäteen. Toki Kokoomusnuoret ja Konttorirotta ovat täynnä uhoa, jota vain riittävän nuori sydän voi tuntea, eikä Konekiväärillä maailmaa muutetaan jätä sekään ainakaan kylmäksi, jos nyt sävellykset eivät aina yllä kiivaiden rivien ja kuumeisen ilmaisun tasolle.

Paska sukupolvi EP ynnää sen mitä oli ja sen mihin Eyewitness hyvänä päivänä ylsi. Kahdeksan raitaa ja komea 12 tuumainen vinyyli ovatkin riittävä perunkirjoitus, josta voi ihan oikeasti olla ylpeä. Lepää rauhassa, Eyewitness. Tai tule takaisin, sillä mikään loppu ei ole oikeasti loppu.

Mika Roth
Levyä saatavilla vielä Äxästä ja Kasiraidasta! Tai sitten Mögältä tai meigältä.