Kirjis: Paavo Kässi, Päiviö ja Pyhä männynoksa, M.I.Laine

Aloittaja elais, 14:54:44 - 26.02.2020

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

elais

https://www.facebook.com/events/286037725687316/

Paavo Kässi on helsinkiläinen lauluntekijä, jonka musiikissa kuuluvat rockabillyn, Suomi-iskelmän ja folk-laulelmien aaveet. Soolona Paavo esittää hiljaisempia laulujaan, sillä silloin tilaa vaipua sanojen ja musiikin tummiin pauloihin. Paavon soolo- ja bändimateriaalia Soundcloudissa, Facebookissa, Instagramissa ja Youtubessa:
https://soundcloud.com/paavokassi
https://www.facebook.com/paavokassi/
https://www.instagram.com/paavokassi/
https://www.youtube.com/watch?v=xOzsRhWPv1E&feature=youtu.be

Päiviö ja Pyhä Männynoksa on jyväskylälähtöinen duo, joka laulaa romanttisen käytännöllisellä rakkaudella sävellettyjä lauluja mm. eläimistä, vaatekappaleista, elämästä ja ruuasta. Yhtyeen musiikissa yhdistyvät kaksiääninen laulu, 80-luvun Casio, pienen budjetin biitit ja ilahduttavat lyriikat. Päiviö ja Pyhä Männynoksa Spotifyssa, Instagramissa, Facebookissa ja Soundcloudissa:
https://open.spotify.com/artist/7bmkXLctt2Tf2mOY9pXrDb...
https://www.instagram.com/paiviojapyhamannynoksa/
https://www.facebook.com/paiviojapyhamannynoksa/
https://soundcloud.com/paiviojapyhamannynoksa

M.I.Laine on vuodesta 2016 alkaen toiminut folk laulaja & lauluntekijä. Laineen kappaleissa tarinankerronta ja rokahtava vahva tulkinta luovat parhaimmillaan unohtumattoman kuulijakokemuksen. Katusoittajana muusikon uransa aloittanut laulaja on tehnyt myös kansainvälistä työtä ja esiintynyt kotimaan lisäksi muun muassa Virossa, Saksassa, Britanniassa sekä Pohjois-Amerikassa.


TLDR; kiinnostavia laulaja-lauluntekijöitä x2 ja old skool -Casiolla säestettyä stemmalaulua. Terv' tul'!