pe 24.1. Pubelina: Custody, Miettiin, Suudelmat, The Suns

Aloittaja ruumis, 09:24:20 - 11.01.2020

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

ruumis

Pubelinan Punk-kuu saa jatkoa 24.01.2020, kun neljä bändiä saapuu Vasaramäkeen keikalle! Tapahtuman sisäänpääsy on ilmainen ja keikat päräytetään käyntiin klo 21:30.

Illan esiintyjät:

CUSTODY
https://custody.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/custodymusic/

Helsinkiläinen Custody soittaa 90-lukulaista melodista kitarapunkkia. Bändi on keikkaillut aktiivisesti niin kotimaan kuin ulkomaiden lavoilla. Ensimmäisen pitkäsoittonsa Custody julkaisi vuonna 2018.


MIETTIIN
https://soundcloud.com/miettiin
https://www.facebook.com/miettiin/

Solisti Vili-Petteri Miettisen henkilöityvä punkhirmu Miettiin tunnetaan energisistä ja hien pintaan nostavista keikkavedoista. Tarttuvaa melodista punkrokkia soittavan bändin pitkäsoitto "Miettiin ...ja bändin jätkät" julkaistiin vuosi sitten.


SUUDELMAT
https://suudelmat.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/suudelmat/

Suudelmat on Turun oma sulosointuinen melodisen punkin ja nyyhkytarinoiden vuodattaja. Bändi on ollut aktiivinen vuodesta 2016 ja on nyt julkaisemassa ensimmäistä pitkäsoittoaan. Jos tuleva LP saapuu ajoissa, on tämä Suudelmien levyjulkkarikeikka.


THE SUNS
https://www.youtube.com/watch?v=s1xReC6fQ2Y
https://www.facebook.com/thesunsyhtye/

The Suns on helsinkiläinen hiljaa kypsytelty melodinen kitarabändi, jonka musiikista löytyy varmasti mielleyhtymiä moneen suuntaan. Bändi kuvailee musiikkiansa seuraavasti: "Tiivistettynä melodista, helisevää, särkevää ja surisevaa. Buzzrock!".



karol


ruumis

Lainaus käyttäjältä: karol - 15:37:52 - 26.01.2020
Täällä taisi olla taas aika paljon porukkaa?
Oli kyllä, numeroita en tiedä mut ahtaaksi kävi. Soittajan näkökulmasta myös kaikki oikeen kivasti, toivottasti tulee jatkumoa keikoille!