pe 16.8. Brinkkalan piha: Combat Rock -dokkari, Nykypost, The Phoenix Foundation

Aloittaja kuka tahansa, 20:18:56 - 08.08.2019

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

kuka tahansa



Fb: https://www.facebook.com/events/2323738651208627/

LainaaTEE SE ITSE -ELÄMÄ: Combat Rockin tarina on dokumenttielokuva intohimosta, omaehtoisesta tekemisestä, pikkukaupungin ahdistavuudesta, punk-ideologiasta ja aikuisuuden tuomista elämänmuutoksista.

Nuoruudessaan Combat Rock Industry -levy-yhtiön perustajat Jani ja Janne kaipaavat elämäänsä jotain muuta kuin mitä pienillä, ahdistavilla, kaavoihin kangistuneilla kotikaupungeilla on tarjota. Vaihtoehdon tuo punkmusiikki, ja yhtäkkiä maailma on mahdollisuuksia täynnä: kiertueet, levyjen julkaiseminen ja itsensä elättäminen musiikilla. Ja kaikki omaehtoisesti ja omista arvoista tinkimättä.

Samalla kun Jani ja Janne elävät unelmaansa maailmaa kiertäen, he oppivat korvaamattomia taitoja, joista on hyötyä vielä tänäkin päivänä. Laajojen kiertueiden ja laadukkaiden julkaisujen kautta Combatista muotoutuu Suomen 2000-luvun merkittävin punk-levy-yhtiö. Aikuistuminen, perheellistyminen ja yrittäjyys luovat kuitenkin omat haasteensa. Kuinka kauan unelmaa voi elää, kun kotona on perhe ruokittavana?

Ohj. Janne Tanskanen & Ville Asikainen
Suomi / 2019
Kesto 78 min

MITÄ? Dokumenttielokuva TEE SE ITSE -ELÄMÄ: Combat Rockin tarina & bändit The Phoenix Foundation ja Nykypost
MISSÄ? Kirjakahvila pe 16.8. klo 19
PALJONKO? 0€




LainaaA documentary movie about passion, do-it-yourself spirit, anxiety of small town teenagers and life changes brought on by adulthood. The story is told through a Finnish punk rock record label, Combat Rock Industry, which became one of the most significant ones operating in the 00's.

Growing up the main characters Jani and Janne needed something more in their lives than what their small, conservative hometowns could offer. They found the alternative in the punk scene and suddenly the world was full of possibilities. Touring, publishing records and making a living from it was all of a sudden possible, while still retaining values and principles they cherished.

Whilst living the dream and touring the world they learned essential skills which they could later use in their life. But growing up and adulthood brings out new challenges. How long can you hold on living the dream, when you've got a family to feed?

Director: Janne Tanskanen & Ville Asikainen
Finland / 2019
Duration 78 min

WHAT? A documentary film DIY Life: The Story of Combat Rock Industry & live music by The Phoenix Foundation and Nykypost
WHERE? Kirjakahvila Fri 16.8. at 19.00
HOW MUCH? 0€

karol


papu


kuka tahansa

Lainaa"The art of Spoken word. Relentless beat. Lofi samples. Spacious textures. Industrial. Observations about life. Pop culture fanboi references. Ice Hockey."
Näinkin voi kuvailla Nykypostia, joka esiintyy tässä tapahtumassa ennen elokuvaa!
Kyseessä on Toni Salmisen ja Antti-Ville Muurmanin muodostama duo, joka yhdistää ääneen puhuttua ajatuksenvirtaa elektroniseen musiikkiin. Teksteissään Salminen tutkii aikaa pop-kulttuurin läpi, Muurmanin säestäessä analogisyntetisaattoreilla ja samplereilla rakennetuilla taustoilla. Kokoonpanon jäsenet tunnetaan muun muassa bändeistä Kesä ja Lighthouse Project.
https://www.facebook.com/nykypost/
http://soundcloud.com/nykypost

kuka tahansa

LainaaThe Phoenix Foundation julkaisi ensimmäisen seiskatuumaisensa omakustanteena vuonna 2002. Sen jälkeen yhtyeeltä on tullut yhteensä seitsemän täyspitkää levyä ja yhdeksän EP:tä ja splittiä lukuisten levy-yhtiöiden kautta.

Yhteistyö Combat Rock Industryn kanssa alkoi vuonna 2005, kun lafka uudelleenjulkaisi bändin debyyttiseiskan. Sen jälkeen Combat Rockilta tuli neljä The Phoenix Foundationin täyspitkää – Falling vuonna 2006, The Phoenix Foundation vuonna 2008, Silence vuonna 2012 ja Echoes vuonna 2014 – ja lopuksi vielä Hours-seiskatuumainen vuonna 2016. 

Combat Rockia ei enää ole, mutta The Phoenix Foundation jatkaa rokkaamistaan. Bändin viimeisin tuotos on Briteissä tämän vuoden alkupuolella julkaistu splittisinkku toisen suomalaisen punkbändin, Custodyn kanssa.

https://youtu.be/Hz6E3-1HHSc


papu

Niin siis se seinä johon heijastetaan. Mitä siellä valoa raoista loistavan oven takana tapahtuu ???

karol

Lainaus käyttäjältä: papu - 00:29:14 - 17.08.2019
Niin siis se seinä johon heijastetaan. Mitä siellä valoa raoista loistavan oven takana tapahtuu ???

Salaisia asioita  :o

Hyvä ilta oli, oikein mukava tapahtuma.