3.5. Kirjakahvila, PUNK(?)-PERJANTAI: Torsokiista, Sorsajengi, Henrik Illikainen

Aloittaja avis, 18:46:15 - 13.04.2019

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

avis



Toukokuu Kirjakahvilassa alkaa PUNK(?)-PERJANTAIN merkeissä! Mietitkö kenties, miksi kysymysmerkki? Noh, se johtuu siitä, että illan yhtyeet (Torsokiista, Sorsajengi, Henrik Illikainen) ovat musiikillisesti iloisen sekava yhdistelmä vähän kaikkea, mutta kaikkia yhdistää punk-asenne ja itse tekemisen meininki. Eli meni vappusi sitten skumppapullo kainalossa ja YO-lakki hukassa puistopiknikillä tai työväenlauluja hoilaten vappumarssilla, PUNK(?)-PERJANTAI tarjoaa oivan tavan toipua vappukarkeloista:

TORSOKIISTAssa yhdistyvät kaikki hyvät jutut kuten punk, grunge, math rock, noise rock, shoegaze, dream pop, sludge-junnaus jne. Bändi kuulostaa ennenkaikkea itseltään ja genremääritelmien tekeminen on haastavaa. Jotain punkkia se on.

SORSAJENGI on grunge- ja hc- vaikutteista rokkia.

Tiisun nokkamiehenäkin tunnettu HENRIK ILLIKAINEN kyllästyi virallisemman musiikin julkaisuprosessin hitauteen ja halusi vastareaktiona alkaa tehdä levyjä kuin liukuhihnalta. Äänitysohjelmaksi valikoitui Garageband ja äänen taltiointivärmeeksi läppärin mikki.

Tämän seurauksena häneltä on ilmestynyt puolessatoista vuodessa neljä soololevyä, jonka musiikkityylillinen spektri on laaja mutta yhtenäinen. Ariel Pinkit ja Mac DeMarcot on kuunneltu, eikä Tiisusta tuttu juntahtava tonaalisuus ole hävinnyt minnekään.

Ovet keikalle aukeaa normaaliaukiolon jälkeen taas klo 20:00, ei pääsymaksua, ei ikärajaa, eikä varsinkaan natseja!

fb: https://www.facebook.com/events/524654564730919/

e: unohtui lisätä kalenteriin tämä. ehkä ensi kerralla osaan ja muistan. oppia ikä kaikki jne.

karol