su 9.6. TVO: Moscow Death Brigade, Matrak Attakk, Ihtiriekko, Ajatusrikos

Aloittaja papu, 18:45:32 - 05.04.2019

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

papu

Sunnuntai 9.6.2019 // TVO
Klo 19-00 // Liput 15€
K-18 // A-Oikeudet

Moscow Death Brigade on antifastinen Circle Pit Hip Hop ilmiö Venäjältä ja avoimesti vastustaa kaikenlaista syrjintää. Bändi julkaisi Boltcutter levyn vuonna 2018, jossa bändi sotkee jopa elektronisen musan ja teknon vaikutteita punkkiin ja hardcoreen. (Super-)Sunnuntaisella TVO:n keikalla mukana myöskin kiertueella oleva crustia paukuttava Matrak Attakk Belgiasta, juuri ensimmäisen EP:nsä julkaissut black metalliinsa crustia miksaileva Ihtiriekko sekä ensimmäisen esiintymisensä tekevä räppiä sekä hardcorea runnova Ajatusrikos. Luvassa sellaiset kesän avajaiset, joita ei kannata missata!

Moscow Death Brigade (RUS)
MatraK AttaKK (BEL)
Ihtiriekko
Ajatusrikos

It's the MDB! Derange! Break necks! Time to slam!

#tvoturku



papu

Tässähän kävi nyt taas sitten niin, että ennakkomyynti peruttu. Liput ovelta.

Dead sun rising

Onko tämä nyt sitten semmoinen ilta missä pitää juoda Teviksen tankit tyhjiksi?

papu


papu

Aikatauluja sunnuntaille:

19:00 ovet auki
19:30 AJATUSRIKOS
20:15 IHTIRIEKKO
21:00 MATRAK ATTAKK
22:00 MOSCOW DEATH BRIGADE

Liput 15€ - ovelta käteisellä!

papu


Dead sun rising

Kun nyt ei ole aikoihin päässyt keikalle, muistelin tänään miten hemmetin kovan keikan toi Moscow Death Brigade heittikään!

Ja samalla huomasin, että kaiketi syyskuussa 2021 olisivat tulossa taas Suomeen akselilla Hki-Oulu-Kuopio. Missä on Turku, missä on TVO... no joo.

Anyway, eikö näiden levyjä jakele kukaan Suomessa vai myydäänkö jossain? Kiinnostaisi ostaa. Uusi levykin olisi tullut 2020. 

Naittaako ne tuossa black metallia ja hip hoppia?!
Moscow Death Brigade - "Megaphone"
https://www.youtube.com/watch?v=UU87R-Xvrxc


papu

Se oli hauska tuon MDB-keikan tiimoilta ku ainoo kysely oikeestaan et voiko jossai lähellä maalata. Liksat/tekniikka/majoitus/jne perushommat toki kunnossa. No sanoin et ihan oma maalausseinä on terassilla ja vaikka Freshcodella etuajo-oikeus seinään ni uskalsin luvata et voivat sen käydä maalaamassa. Checkin jälkeen painelivat menee ja vitut siihen seinään oltu koskettu koska junat oli paljon kivempii  :)