ke 5.6. TVO: The Goddamn Gallows (US), Black Magic Six

Aloittaja papu, 13:54:51 - 12.03.2019

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

papu

Keskiviikko 05.06.2019 // TVO
Klo 20-00 // Liput 11,50/12€ (Ennakko: Liveto)
K-18 // A-Oikeudet

The Goddamn Gallows (US) + Black Magic Six

Amerikkalainen alt country & americana-punk -yhtye The Goddamn Gallows Suomeen

Amerikkalainen The Goddamn Gallows palaa parin vuoden tauon jälkeen kiertueelle Suomeen. Rautaisen livebändin maineessa olevan viisikon rundi alkaa 4.6. Tampereen Klubilta, jatkuen 5.6. Turun TVO:lle ja 6.6. Lahden Torveen. Neljän keikan rupeama päättyy 7.6. Helsinkiin ja paikkana on Lepakkomies Baari. Keikoilla lämmittelijänä nähdään kotimainen brutaali garagepunk-blues duo Black Magic Six.

The Goddamn Gallows on lähtöisin Yhdysvaltojen ruostevyöhykkeen sydämestä. Sieltä yhtye on jatkanut alati matkaansa eteenpäin, ensin maan länsirannikolle Portlandiin ja sieltä myöhemmin Los Angelesiin, majaillen milloin missäkin, aina vallatuista taloista varastohuoneisiin ja romahduksen partaalla olleisiin kämppiin. Vuonna 2007 yhtye lähti loputtomalle rundilleen tienpäälle ja jätti vakituiset asumukset taakseen. Tämän jälkeen yhtye on nähty kiertueilla muiden muassa The Legendary Shack Shakersin, Dead Boysin, Mad Sinin, Nekromantixin sekä legendaarisen Dick Dalen kanssa.

Alan tunnustetuimmalle levy-yhtiölle Farmageddon Recordsillekin levyttänyt yhtye on kehittänyt ulosantiaan alkuaikojen punkrockin, countryn ja gutterbillyn symbioosista kohti laajempaa ilmaisua, jossa edellisten lisäksi kuuluu vaikutteita bluegrassista, rocka- sekä psykobillystä - ja jopa metallista. Yhtyeen viime vuonna julkaisema tuorein albumi The Trial (Sailor´s Grave Records) on osoitus bändin hallitusta uusiutumisesta, jossa banjo, harmonikka, kontrabasso, kitara ja rummut koostavat monipuolisen alustan polveileville kappaleille ja tummanpuhuville sanoituksille.

Ennakkoliput Tampereen, Turun ja Helsingin keikoille ovat parhaillaan myynnissä. Kiertueen yhteistyökumppaneina ovat Mustan Virran Panimo, Klubi, Torvi, Lahen Elmu, UGH, Lepakkomies, TVO ja Svart Records.

The Goddamn Gallows: Y'all Motherfuckers Need Jesus
https://www.youtube.com/watch?v=N5YL2NfXf34

The Goddamn Gallows: The Maker (Live)
https://www.youtube.com/watch?v=ysCF_0Tw9QI

The Goddamn Gallows: Blackened Soul
https://www.youtube.com/watch?v=SuGZ2SnjgzA

www.thegoddamngallows.com
www.facebook.com/goddamngallows
www.facebook.com/blackmagicsix

#tvoturku



papu

Aikatauluja keskiviikolle:

20:00 ovet auki
20:30 BLACK MAGIC SIX
21:30 THE GODDAMN GALLOWS

Lippuja löytyy vielä ennakkoon 👇

https://events.liveto.io/events/the-goddamn-gallows-us-black-magic-six-suppor

#tvoturku

papu

Tää olis huomenna sit. Lippuja saa oveltakin, jos ei ennakkoon ostelut hotsita.

papu


papu

Ennakkolibui menny 5kpl, joten turvallisin mielin uskaltaa saapua mestoille vaikka ei oiskaan sisäänpääsyään ennakkoon lunastanut!