Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

  • Kirjakahvila: Runoa ja bluesia: Hanna Storm & Sofia Perh: 16.03.2019

Kirjoittaja Aihe: la 16.3. Kirjakahvila: Runoa ja bluesia: Hanna Storm & Sofia Perhomaa  (Luettu 517 kertaa)

Lauantaina 16.3. klo 20.00 Kirjakahvila

Runoilija Hanna Storm ja lauluntekijä Sofia Perhomaa esiintyvät Kirjakahvilan lauantai-illassa 16.3. Musiikin ja runojen teemat yhdistyvät ja erkanevat, kun kahden taiteilijan teokset vuorottelevat esityksessä. Tervetuloa tunnelmoimaan talven taittumista! Ei pääsymaksua.

RUNOA

Hanna Storm on runoilija ja esitystaiteilija. Aviador julkaisi Stormin esikoiskokoelman "kutsun itseni kylään" kesäkuussa 2018. Teos pureutuu identiteetin ja sosiaalisen rakentamiseen maailmassa, jossa niin ihmissuhteet kuin asuinpaikatkin näyttäytyvät hetkellisinä. Teoksessa korostuvat minä-kerronta, puhekielisyys sekä typografiset keinot. Aikaisemmin Stormin runoja on julkaistu esimerkiksi Parnasso- ja Tuli & Savu -kirjallisuuslehdissä ja Nokturno-runoussivustolla. Koulutukseltaan Storm on kirjallisuustieteen tohtori. Hän kirjoittaa jatkuvasti uusia runoja.

www.aviador.fi/kirjat/kutsun-itseni-kylaan.htm

Hanna Storm

BLUESIA

Sofia Perhomaa on Suomeen paluumuuttanut, bluesista ja jatsista kiinnostunut laulaja-lauluntekijä. Hänen suomen- ja englanninkieliset teoksensa ovat sensuelleja ja rehellisiä kertomuksia hyvästä ja huonosta rakkaudesta, sekä herkän nuoren naisen elämästä. Viime vuosina Perhomaa on esiintynyt eri kokoonpanoissa Suomessa ja Venäjällä ja laulanut jatsia mm. Peggy Lee -coveryhtyeessä. Perhomaa on valmistunut kulttuurimaantieteilijäksi Iso-Britanniassa. Musiikin lisäksi Perhomaa on julkaissut artikkeleita ja sarjakuvia sekä pitänyt valokuva- ja videoteosnäyttelyitä.

https://soundcloud.com/sofiaperhomaajamonet

https://www.facebook.com/sofiaperhomaaofficial/

https://www.facebook.com/events/301102733913714/

TURUN KIRJAKAHVILA
Brinkkalan sisäpiha
Vanha Suurtori 3
http://www.kirjakahvila.org
http://www.fb.com/kirjakahvila
http://www.instagram.com/kirjakahvila

ESTEETTÖMYYSTIEDOT // ACCESSIBILITY:
https://www.facebook.com/kirjakahvila/posts/10159730118720621