Vuoden 2018 parhaat keikat?

Aloittaja papu, 17:29:36 - 02.12.2018

« edellinen - seuraava »

idiootti

#15
Throat @ TVO 8.12.

Pääpaino uuden levyn biiseissä ja just hyvä niin. Kaikki oli kohillaan, jäätävän hyvät saundit ja oli ilo katella ja kuunnella.

Obnoxious Youth @ Reviiri 1.12.

Vähintään yhtä raivokas ja oudoksuttavan tiukka ku TVO:lla viimeks. Ihan älytön bändi, välillä jopa ärsyttävän hyvää.  ;D

Death Race & Kohti Tuhoa @ VV 9.11.

Death Race parantunut livebändinä ihan helvetin paljon ja Kohti Tuhoa vuoden parhaita punkkikeikkoja. Vastiksella on ollut viime kerroilla jotenkin ihan helvetin järeät soundit, kaikki tuuttaa ihan täysillä ja tasapaino semmosen mukavan kaoottisen mölyn ja selkeyden välillä on ollut jotenkin tosi optimaalinen. Sopii tommonen kauhun tasapaino hardcoreen aika hyvin, ihan helvetin hyvä ilta.

Unsane @ Tavastia 6.8.

Tää keikka hipoi täydellisyyttä. Taitaa olla vuoden keikka tämä tässä. Nirvanan kuuntelua läheisessä puistossa, kiireellä dokailua ja polttelua, just sopivissa ajoin ennen Unsanea paikalle ja leuka lattiaan. Tuli kylmät väreet kun muistelin tuota iltaa. Maaginen bändi.

Mofetron @ Hässäkkäpäivät, Tukikohta 6.7.

Ollut jonkinlainen fiksaatio tähän bändiin siitä hetkestä asti ku Oulun työväentalolla (?) joskus näin ekaa kertaa. Varmaan maailman oululaisinta hardcore punkkia. Sopivan sekavaa ja syrjäytynyttä. Tän keikan miksaus oli yhtä sekava ku oma vointi, helveti hyvä.

Fun @ TVO 5.5.

Onneks tekivät comebackin, tää bändi oli ensikosketuksia noise rockiin (joka aikanaan näyttäytyi jonain ihanana mölyisämpänä versiona Wipersistä, kun ei termejä tiennyt) ja sama fiilis oli yhä tallella kuin aikanaan S-Osiksella. Laulaja ucilla on manööverit kunnossa, eläytyy ihan täysillä tohon musiikkin ja se tarttuu.

Violent Spirit @ TVO 20.4. blaze it

Aaaaaah voi vittu ja saatana sentään, kunnon voimaannuttavaa tulitusta. Tää ilta palailee harva se päivä mieleen. Ei ollu vielä biisit itellä niin hyvin päässä mitä nyt myöhemmin, mut se ei estäny nauttimasta tästä keikasta 10000-0. Yks korvamato koko bändi.

Smoke Alarm @ VV 26.1.

Nopeeta skeittipunkkia, eikä liikaa nynnyilystemmakohtia (tietty paikkansa välillä niilläkin) vaan kunnon tulitusta. Tuli mieleen lapsuus ja ekat nähdyt skeittivideot. Tän haluis nähdä taas.

Festerday @ Reviiri 13.1.

Ihan puskista tuli tän bändin kyky olla iästään huolimatta näin vitun kova vielä herran vuonna 2019. Jäi Necromonasteryt ja Cadaveric Incubatorit kakkoseks. Parhaiten jäi mieleen LUTTINEN OF DEATH METAL voksu äijä, kunnon insaner. Tänä päivänä myös alkoi yhä kestävä romanssi.

Oikein sydämestä otti kun katsoi FB:n kalenterista kaikkia missattuja keikkoja, mut onneks mahtui joitain tosi hyviä tällekin vuodelle. Voivodin ja Eyehategodin missaukset varmaan eniten ketuttaa, mut ei ketuta onneks.

Vekenator

Lainaus käyttäjältä: idiootti - 11:43:42 - 29.01.2019

Unsane @ Tavastia 6.8.

Tää keikka hipoi täydellisyyttä. Taitaa olla vuoden keikka tämä tässä. Nirvanan kuuntelua läheisessä puistossa, kiireellä dokailua ja polttelua, just sopivissa ajoin ennen Unsanea paikalle ja leuka lattiaan. Tuli kylmät väreet kun muistelin tuota iltaa. Maaginen bändi.


Tämä joo ehottomasti!

Vekenator

Ja samana iltana ollut Oxbow oli myös aivan järisyttävän kova. Siinä oli ensimmäistä kertaa vuosiin semmonen olo rokkikeikalla, että nyt ollaan oikeasti jännän äärellä. Pääsi Unsanen kans samalle levelille keikkakovuudessa.