pe 5.10. TVO: Mikko Alatalo Duo, Vihan Muna, Jerry Järvisen Korjaamo duo

Aloittaja papu, 18:02:02 - 02.09.2018

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

papu



Perjantai 5.10.2018 // TVO
Klo 21:00-02:00 // Liput 10€

Mikko Alatalo
Jerry Järvisen Korjaamo (duo)
Vihan Muna

Pääsylippujen ennakkomyynnistä tiedotetaan myöhemmin!

K-18 // A-Oikeudet
_____________________________
Tänä syksynä on luvassa niitä kuuluisia historiallisia hetkiä. Legendaarinen kansantaiteilija Mikko Alatalo julkaisee viimeisen cd-albuminsa "Viimeinen juna" ja levynjulkkarikiertue rantautuu myös Turkuun. Senaattori esiintyy kaupungin kovimman rock-klubin, TVO:n, lavalla heti lokakuun alussa.

Viidellä vuosikymmenellä levyttänyt, 700 kappaletta kirjoittanut ja 6000 keikkaa heittänyt Mikko Alatalo elää urallaan uutta tulemista. Alatalo-retrobuumi on käynnissä, ja keikoilla kuullaan laaja kattaus miehen tuotannosta: 1970-luvun Coitus Int -biisejä, Syksyn Sävel -voittoralleja, balladeja sekä Siirtomaa-Suomen lauluja.

Alatalon mukana kulkee manserockin legenda, rockhaitaristi Jammi Humalamäki, jonka soittoa on kuultu mm. Nolo et Rähjän ja Juicen levyillä.

Viimeinen juna on valmiina lähtöön! Tervetuloa seuraamaan tarunhohtoista iltaa maamme legendaarisimman viihdetaiteilijan seurassa.

Mikolle ja Jammille lavan lämmittää mm. aiemminkin Senaattoria lämmitellyt Turun folkrock-lupaus Jerry Järvisen Korjaamo sekä U- ja 77-punkia modernilla otteella soittava Vihan Muna!


papu


papu

Ennakkoliput myynnissä Turun Levykauppa Äxässä! Kympin maksaa ja käteiskauppaa.


papu

Perjantaina sit! Ennakkolippujen menekistä ei toistaiseksi itellä tietoa, mut kannattanee Äxässä käydä poikkeemassa ensitilassa. Tiedotellaan sit tilanteesta ku jotain faktaa on pöytään iskeä.

papu

Uskaltaisin sanoa, että myös ovelle jää taatusti lippuja hyvin myyntiin.

papu

Aikatauluja perjantaille:

21:00 ovet auki
21:30 VIHAN MUNA
22:30 JERRY JÄRVISEN KORJAAMO DUO
23:30 MIKKO ALATALO DUO

papu

Lippuja jää myyntiin ovelle hyvin, joten turvallisin mielin uskaltaa saapua paikalle vaikka ei ennakkolippua olisikaan ehtinyt hankkia.