la 11.8. TVO: Musakirppis vol 2

Aloittaja papu, 20:15:45 - 25.07.2018

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

papu



Lauantai 11.8.2018 // TVO
Klo 12:00-17:00

Ostoshortsit jalkaan ja taittamaan päivä käyntiin TVO:n musakirpparin kautta. Pääpaino käytetyissä levyissä, paidoissa jne. Myös distrot sekä muut pienlevykauppiaat tervetulleita! Luvassa myös musiikkiesityksiä sekä TVO:n baaritiskin antimia.

Live klo 15: Jerry Järvisen Korjaamo duo

A-Oikeudet // Ei pääsymaksua
__________

INFO MYYJILLE:

Ilmoittautumiset osoitteeseen: ohjelmapaallikko@gmail.com

Pöytiä on rajoitetusti. Pienille toimijoille pöytäpaikka (koko n. 120x80cm) on ilmainen. Pöytäpaikan voi jakaa myös kaverin kanssa ja viereen mahtuu esimerkiksi vaaterekki! Isommilta (enemmän tilaa vieviltä) toimijoilta peritään muodollinen osallistumismaksu.

Ilmoittautumisen yhteydessä kerro mitä tavaraa olet tulossa myymään, jotta voimme hyödyntää tätä tapahtuman markkinoinnissa!


papu

Vielä löytyy tilaa myyjille! Yhteydet osoitteeseen: ohjelmapaallikko(ät)gmail.com

Pienille toimijoille pöytäpaikka (koko n. 120x80cm) on ilmainen. Pöytäpaikan voi jakaa myös kaverin kanssa ja viereen mahtuu esimerkiksi vaaterekki! Isommilta (enemmän tilaa vieviltä) toimijoilta peritään muodollinen osallistumismaksu.

Ilmoittautumisen yhteydessä kerro mitä tavaraa olet tulossa myymään, jotta voimme hyödyntää tätä tapahtuman markkinoinnissa!

papu

Musakirppiksen livemusasta vastaa Jerry Järvisen Korjaamo duo. Tällä kertaa duona esiintyvä Korjaamo polkaisee folk-rockit käyntiin klo 15!