Vancleef - The Wicked Ways Of The West

Aloittaja Rinari, 00:30:50 - 28.06.2018

« edellinen - seuraava »

Rinari

Neljän hengen länkkäriprojekti Pahaniemestä, instrumentaalimusaa spagettiwesternien yms. inspiroimana.

Kuuden biisin äänite löytyy täältä: https://vancleefspagu.bandcamp.com/releases

Tällä hetkellä saatavilla "limited deluxe" cd-r, kasettia tulossa ehkä vielä joskus.




Rinari

http://www.desibeli.net/juttu/3071

LainaaLee Van Cleef on yksi suurista western-näyttelijöistä niin spagujen kuin perinteisempien lännentarinoidenkin puolelta. Siinä kivenkova fakta, josta ei tingitä. Niinpä kun sain käsiini Vancleef yhtyeen kiekon, olin jo valmiiksi vaikuttunut. Olihan CD sitä paitsi sujautettu vanhan Colt-lehden väliin. Jii-haa!

Nelihenkinen ryhmä pitää päämajaansa jossain päin Länsi-Suomea ja surf/rautalanka -musiikin juuret ovat mitä selvimmin spagettiwesternien kuivissa aavikkohiekoissa, joita ravitsevat vain satunnaiset pisarat hikeä, verta ja viskiä. Viiden kookkaamman raidan kylkeen on naulattu alle kaksiminuuttinen I, the Gravedigger, joka toimii mainiona matkan jakajana alun ja lopun välissä. Joukosta kiivaimmin etenee Armored Train (Il treno blindato), jonka kaihoisassa surfauksessa aallot ovat miellyttävän lempeitä sekä matalia. Kuivimmin hiekka narisee hampaiden välissä puolestaan kohtalokkaasti rullaavassaGunman's Arrival -rallissa, joka on oikeasti mitä puhtainta Morriconea. Ja sanon tämän vain ylistääkseni tekijöiden saavutusta.

Tarina saattaa olla tuttu ja soundit lukemattomia kertoja kierrätettyjä, mutta kyllä minä tämän soundtrackin leffan katsoisin oikein mieluusti. Parasta spaguwestern-musaa siis aikoihin.

Mika Roth


Rinari

Levyjä on vielä muutama jäljellä. Kasettia tulossa vasta uudemman materiaalin tiimoilta.

Vancleef Facebookissa: https://www.facebook.com/vancleefspagu/