ti 19.6. Kirjis: Simon Kempston (Sco), Valdemar Aumala, Ratavarsien Kasvit

Aloittaja ruumis, 16:29:49 - 05.06.2018

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

ruumis



Kirjakahvila täyttyy kaihoisista sävelistä, kun kolme eri tavoin folkmusiikkia tuotannossaan heijastelevaa kokoonpanoa esiintyvät tiistai-iltana Brinkkalan pihassa.

SIMON KEMPSTON (SCO)
Folkkia, bluesia ja kelttiläistä musiikkiperinnettä tuotannossaan yhdistelevä Simon Kempston vierailee koko kesä- ja heinäkuun kattavalla Euroopan kiertueellaan jälleen myös Brinkkalan pihassa. Turkulaisyleisöä tarinoillaan ja taidokkaalla fingerstyle-kitaroinnillaan jo lukuisana kesänä ilahduttanut skotlantilainen laulaja-lauluntekijä tunnetaan omaperäisistä ja runollisista sanoituksistaan sekä intensiivisistä live-esiintymisistään. Hänen viimeisin täyspitkä albuminsa "Vanishing Act" ilmestyi tammikuussa 2017, jonka jälkeen hän on myös julkaissut instrumentaalisen "Onwards She Travels"-albumin alkuvuodesta 2018.

https://www.facebook.com/simonkempstonmusic/
https://www.youtube.com/watch?v=xbXe1SvpIt4
https://simonkempston.co.uk

RATAVARSIEN KASVIT
Syksyllä 2017 perustettu 'Ratavarsien kasvit' soittaa indie folkia.
Yhtyeen perustajajäsenet Maikkoo Kaikko ja Atte Häkkinen ovat kummatkin tahoillaan tehneet monenlaista musiikkia itsekseen, toisille ja muiden kanssa.
'Ratavarsien kasvit' saa laulunaiheensa ihmiseläimen myötäelämisen taidosta sekä luontokäsityksestä, joka sulkee sisäänsä kaupunkiympäristön.
Joka kevät kasvit puskevat läpi asvaltin ja "ratavarsien sepelissä viihtyvät kasvimaailman kaukaisetkin tulokkaat".

https://www.facebook.com/ratavarsienkasvit/

VALDEMAR AUMALA
Turkulaistunut Valdemar Aumala soittaa tunnelmallista indie/folk-poppia. Kirjakahvilan keikalla Aumalan kokoonpano on trio, jonka settiin on eksynyt tällä kertaa myös suomenkielistä materiaalia.

https://www.facebook.com/valdemaraumala/
https://www.youtube.com/watch?v=2QpY1fVHsaY

**********

HUOM! Julisteen infosta huolimatta tapahtuma alkaa klo 19:30.

Ei pääsymaksua!
Ei ikärajaa!
Ei natseja!