pe 27.4. Kirjakahvila: Kokeellisen musiikin klubi

Aloittaja ruumis, 23:10:33 - 04.04.2018

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

ruumis

Kokeellisen musiikin klubi saa jatkoa! Esiintymässä nähdään kolme nimeä konemusiikin eri laidoilta, kun Kokeellisen elektroniikan seura, Bugari Ormond sekä Turku Gabber Corps saapuvat Kirjikseen.

**********
KOELSE

Kokeellisen elektroniikan seura koostuu ryhmästä kokeellisen elektroniikan ystäviä. He keräävät kierrätyselektroniikkaa ja muuttavat ne ääntä tuottaviksi laitteiksi. He käyttävät näitä vekottimia soittokeikoilla, rakentavat niistä installaatioita ja opettavat miten vastaavia koneita valmistetaan. Koelsen projekteja on nähty ja kuultu ympäri Eurooppaa museoissa ja gallerioissa, mutta myös joutomailla ja squateissa vuodesta 2002 saakka.

https://www.youtube.com/watch?v=xV8mMUh4BWc&feature=youtu.be

**********
BUGARI ORMOND

Vuonna 2003 osuttiin vahingossa suoranaiseen kultakaivokseen, sillä Painful Musicin Wolfi Staudinger sattui löytämään piraattikokoelman Bugari Ormondin varhaisia hittejä. Näitä kadonneiksi luultuja lauluja onkin julkaistu Painful Musicin toimesta siitä saakka.

https://soundcloud.com/painfulmusic/sets/bugari-ormond-valikoituja-menestyskappaleita-1980-1983

**********
TURKU GABBER CORPS

Turku Gabber Corps on löyhä mutta esoteerinen kollektiivi turkulaisia gabbatuottajia. Vakavasti kieli poskessa TGC vie Suomen länsirannikkoa maailmankartalle rankan teknon selässä ratsastaen.

https://turkugabbercorps.bandcamp.com/releases

**********

Soitto alkaa 20:30

Ei pääsymaksua!
Ei ikärajaa!
Ei natseja!

karol



ruumis

Tänään!
Bugari Ormond joutui ikävä kyllä perumaan esiintymisensä, mutta paikkaaja löytyi läheltä. Kolmen henkilön modulaarisyntikkayhtye Brute Factor soittaa tänään ensimmäisen keikkansa, joten tätä ei kannata missata!

ruumis

Ilta kulkee näin:

20:30 KOELSE
21:30 Brute Factor
22:30 Turku Gabber Corps

Tervetuloa!

Dead sun rising

Lainaus käyttäjältä: ruumis - 11:45:40 - 27.04.2018
22:30 Turku Gabber Corps

No, lyödäänkö tälle keikalle kvlt-status? Lyödään!!! :O

kuka tahansa