pe 11.5. TVO Spacemothers, Hisko Detria, Ficus Generation, Luuranko

Aloittaja salozka, 17:15:44 - 05.03.2018

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

salozka

Tamperelainen SPACEMOTHERS ei jätä ketään kylmäksi. Tuhannen voltin voimalla iskevää rokkia ja suuria tunteita on luvassa, kun Tampereelta ponnistava viisikko ottaa lavan haltuun. Tämän tamperelaisryhmän valloittaessa maailmaa, on syytä kysyä: Onko Spacemothers uusi Nightwish tai HIM?
http://www.spacemothers.net/
https://spacemothers.bandcamp.com/

Turkulainen HISKO DETRIA ei jätä ketään kylmäksi. Tuhannen voltin voimalla iskevää rokkia ja suuria tunteita on luvassa, kun Turusta ponnistava nelikko ottaa lavan haltuun. Tämän turkulaisryhmän valloittaessa maailmaa, on syytä kysyä: Onko Hisko Detria uusi Nightwish tai HIM?
https://www.svartrecords.com/artist/hisko-detria/
https://hiskodetria.bandcamp.com/

Turkulainen FICUS GENERATION ei jätä ketään kylmäksi. Tuhannen voltin voimalla iskevää rokkia ja suuria tunteita on luvassa, kun Turusta ponnistava kolmikko ottaa lavan haltuun. Tämän turkulaisryhmän valloittaessa maailmaa, on syytä kysyä: Onko Ficus Generation uusi Nightwish tai HIM?
https://ficusgeneration.bandcamp.com/releases

Turkulainen LUURANKO ei jätä ketään kylmäksi. Tuhannen voltin voimalla iskevää rokkia ja suuria tunteita on luvassa, kun Turusta ponnistava viisikko ottaa lavan haltuun. Tämän turkulaisryhmän valloittaessa maailmaa, on syytä kysyä: Onko Luuranko uusi Nightwish tai HIM?

Ja Facebook-eventti löytyy täältä:
https://www.facebook.com/events/1680279975351377/

papu