Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

  • TVO: Spacemothers, Hisko Detria, Ficus Generation, Luuranko: 11.05.2018

Kirjoittaja Aihe: pe 11.5. TVO Spacemothers, Hisko Detria, Ficus Generation, Luuranko  (Luettu 342 kertaa)

salozka

  • t.a.n.t.a.t.
  • *
Tamperelainen SPACEMOTHERS ei jätä ketään kylmäksi. Tuhannen voltin voimalla iskevää rokkia ja suuria tunteita on luvassa, kun Tampereelta ponnistava viisikko ottaa lavan haltuun. Tämän tamperelaisryhmän valloittaessa maailmaa, on syytä kysyä: Onko Spacemothers uusi Nightwish tai HIM?
http://www.spacemothers.net/
https://spacemothers.bandcamp.com/

Turkulainen HISKO DETRIA ei jätä ketään kylmäksi. Tuhannen voltin voimalla iskevää rokkia ja suuria tunteita on luvassa, kun Turusta ponnistava nelikko ottaa lavan haltuun. Tämän turkulaisryhmän valloittaessa maailmaa, on syytä kysyä: Onko Hisko Detria uusi Nightwish tai HIM?
https://www.svartrecords.com/artist/hisko-detria/
https://hiskodetria.bandcamp.com/

Turkulainen FICUS GENERATION ei jätä ketään kylmäksi. Tuhannen voltin voimalla iskevää rokkia ja suuria tunteita on luvassa, kun Turusta ponnistava kolmikko ottaa lavan haltuun. Tämän turkulaisryhmän valloittaessa maailmaa, on syytä kysyä: Onko Ficus Generation uusi Nightwish tai HIM?
https://ficusgeneration.bandcamp.com/releases

Turkulainen LUURANKO ei jätä ketään kylmäksi. Tuhannen voltin voimalla iskevää rokkia ja suuria tunteita on luvassa, kun Turusta ponnistava viisikko ottaa lavan haltuun. Tämän turkulaisryhmän valloittaessa maailmaa, on syytä kysyä: Onko Luuranko uusi Nightwish tai HIM?

Ja Facebook-eventti löytyy täältä:
https://www.facebook.com/events/1680279975351377/
« Viimeksi muokattu: 17:02:57 - 11.03.2018 kirjoittanut karol »

papu

  • Global Moderator
  • ****
Ens viikon perjantaina tämä!

papu

  • Global Moderator
  • ****